eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Star 1142
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Marka: STAR
Model: 1142
Moc: 170KM
Przebieg: brak informacji
Rok Produkcji: 1999
Wyposażenie: Ogrzewanie, tachograf, wywracana kabina, korbotronik, radio CD, CB.
Opis: Witam, chciałbym wam przedstawić nasz nowy nabytek. Został kupiony dzisiaj. Jest to STAR 1142 z Turbo z wywrotem na dwie strony (tylko boki). Starek na pierwszy rzut oka i późniejszych dogłębniejszych oględzinach zrobił na nas pozytywne wrażenie. Robotę ma już nagraną praktycznie na jutro. Z tego co mi wiadomo to tata będzie nim jeździł najczęściej po Otwocku i trochę rzadziej Warszawie. Z planów jakie są to przede wszystkim go przerejestrować, zrobić oświetlenie szoferki, poprawa wywrotu, ponieważ potrzebny jest wywrot do tyłu i wizualnie coś zmienić/dodać. Tutaj takie 3 marne fotki zrobione leciwą cyfrówką.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Star10/10 Klimatyzację ma najlepszą,w mojej Audi climatronic nie dorasta korbotronikowi do piętTongue
Fajnie zaczynacie przygodę z transportem :E xD Star na pierwszy rzut wygląda dobrze ciekawe jak tam dogłębniej Big Grin Przy czym głównie ma pracować?
(02/02/2017 07:13 PM)marcinek12232 napisał(a): [ -> ]Fajnie zaczynacie przygodę z transportem :E xD Star na pierwszy rzut wygląda dobrze ciekawe jak tam dogłębniej Big Grin Przy czym głównie ma pracować?

Węgiel, piach, żwir, kruszywo itp. Dogłębniej jest wszystko w porządku. Nawet rewelacją jest praktycznie nowy rozrusznik, jeszcze na gwarancji. Wink
Star miewa się dobrze, silnik ma lenia w te mroźne dni i ciężko pali, ale na to razem z tatą mamy sposoby. :E Jest już przerejestrowany, wyszykowany na pierwsze roboty. Dzisiaj wpadło nowe radio JVC, bo ze starym można było szału dostać, żeby co kolwiek przestawić itp. Czekam na bajer do atrapy i w planach myślę nad jakimś dobrym oświetleniem wnętrza. Dodam parę fotek co by nie zanudzać. Big Grin

Dzisiaj rano miał wypadek, Star na złom, Wojtek w szpitalu w ciężkim stanie.. Podobno bez wiedzy ojca chciał sobie "pojeździć"...
(16/02/2017 07:33 PM)kacpero1050 napisał(a): [ -> ]Dzisiaj rano miał wypadek, Star na złom, Wojtek w szpitalu w ciężkim stanie.. Podobno bez wiedzy ojca chciał sobie "pojeździć"...

A no star miewa się dobrze, stoi sobie na podwórku, właśnie go przepalałem i ja pomimo upadku na zdrowiu czuję się jeszcze dobrze.
Star wygląda przyzwoicie Smile, kto wie, po kilku latach może będziecie Rekinami na rynku transportowym :E
Star jest już prawie skończony pod kwestią techniczną, została tylko wymiana siłownika na inny, bo ten okazał się za krótki o jedną gilzę. Doszło też coś na co długo czekałem, czyli nalepa na atrapę. Lkwszpaku jak zwykle spisał się na medal. Dwie foty jak to wygląda.

Piękny Star Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6
Przekierowanie