Wczoraj chciałem zagrać po dłuższej przerwie w ets2 nigdy nie miałem z tym problemu.Wczoraj bo zrobieniu nowego konta zrobiłem pierwszą trasę.W momencie gdy wziąłem drugie zlecenie gra się zacięła a przed oczami ujrzałem napis ''Euro Truck Simulator 2 przestał działać'' proszę o pomoc
Ogólnie nie ten dział i log z gry podaj bo nikt tutaj cudów na kiju nie robi.
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
To nie jest pirat.
Po czym stwierdzasz że to pirat mogę dać zdjęcie pudełka ets2 złota edycja.
Nigdy nie miałem takiego problemu i proszę o pomoc...
W logu wszystko jest pokazane kolego tak że nie mów że to nie pirat.Kup orginał aktywuj na steam zainstaluj najnowszą wersję gry i wszystko będzie działało.Twoja wersja gry to 1.24.2.1 a obecna wersja to 1.26.4.3s
Log'u nie oszukasz kolego, masz po prostu pirata.
To jeżeli posiadasz wersję pudełkową to aktywuj klucz na steam,czyli pobierasz steam zakładasz konto aktywujesz grę instaluje się najnowsza wersja gry i wszystko będzie działać + zagrasz sobie na multiplayer.Pokazujesz fotkę ze steam a w logu widać co innego kończ kłamać.
(05/02/2017 02:13 PM)Darson napisał(a): [ -> ]To jeżeli posiadasz wersję pudełkową to aktywuj klucz na steam,czyli pobierasz steam zakładasz konto aktywujesz grę instaluje się najnowsza wersja gry i wszystko będzie działać + zagrasz sobie na multiplayer.Pokazujesz fotkę ze steam a w logu widać co innego kończ kłamać.
Mam aktywowany klucz na steam ale wyrzuca mi grę po ok.20 minutach
Dodam tylko że wyrzuca grę tylko jeśli jest włączony cheat engine i coś w nim zrobię zapomniałem dopisać i troszkę mnie to denerwuje ponieważ lubię sobię sprawdzać tuning i auta dlatego dodaję sb dużo rzeczy do ets2 możliwe że jest to z powodu słabego komputera?