eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Czy pójdzie ets 2?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Wiem, że taki pytań było milion ale chce zamówić płytę główną i chce wiedzieć czy pójdzie ets 2 bo potrzebuje do tworzenia modeli. A ja sam nie mam wystarczająco czasu. Dziękuje.

Płyta główna:
asus p5n32-e sli
Karta graficzna:
leadtek 8800 gts
Procesor:
Intel Core 2 Duo E4400 / 2GHz który będzie wymieniany na Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz
Minimalne wymagania sprzętowe:
Karta graficzna do zmiany.
System operacyjny: Windows 7 SP1
Procesor: Intel Dual Core @2.4 GHz lub odpowiednik AMD
Pamięć RAM: 4 GB
Karta graficzna: zgodna z DirectX 11, posiadająca 1024 MB VRAM oraz sprzętowe wsparcie Pixel Shader 5.0 (Nvidia GeForce GTS 450 lub Intel HD 4000)
Miejsce na dysku twardym: 3 GB
A na karcie graficznej: GeForce 9800 GT? Jak nie to na jakiej taniej karcie by poszło. Może być używana.
GeForce 9800 GT odpada,co mogę polecić bo miałem takową kartę to geforce 210 1gb na allegro kupisz tanio.
Wezmę GeForce 9800 GT bo tania oraz pewnie pójdzie na tym ets 2 jak na tej grałem u mojego dziadka w cs go i różne gry to było wszystko dobrze. Ponoć na tej karcie można grać w gta v.
Wymagania gry są Karta graficzna:posiadająca 1024 MB czyli 1gb,a kata którą pokazujesz GeForce 9800 GT ma tylko 512mb czyli o połowę miej jak jest wymagane ale rób jak uważasz.
też chciałem wziąć geforce gtx 760 no ale wątpię że na asus p5n32-e sli by weszła :/
A i darson na GeForce 9800 GT działa ets 2 Wink Grałem na nim na tej karcie. Jak będę u dziadka to ci pokaże że działa.
na xp na 100% działa XD 8400 gs 512 2 gb ramu i core 2 duo 2.66 laptop w dodatku Smile
Jakoś w to nie wierze że ets 2 z mapami i modami chodzi płynnie na takiej karcie.
Stron: 1 2
Przekierowanie