eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Z Kamilem w trasie.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5

Witam. Tak jak wspominałem zakładam własny temat z fotkami z tras. Obecnie mój zestaw to DAF XF 105 SSC z 2013 roku + Wielton. Poruszam się przede wszystkim po kraju, ale od czasu do czasu może wpaść jakiś kurs na Niemcy, bo dafik ma TollCollecta :E Może też jakieś Czechy i kierunki wschodnie, zobaczymy. Macie tu fotki zestawu.

Image

Image

Obecnie załadowałem się na Łódź, a później lecę na Szczecin.

Na dniach pojawi się mój FP na Facebook'u. Smile
Powodzenia i szerokości10/10
Ładny zestawik, czekam na pierwsze fotki. Szerokości Big Grin
Zmieniłem kolor dafika, bo ten czarny prze tego IWR'a wychodził jakoś dziwnie na zdjęciach. Poza tym wydaje mi się że teraz wygląda lepiej. Załóżmy że taki był od początku :E Pierwszy post zaktualizowany.

Image

W Łodzi załadowałem napoje w Zbyszko do Biedronki w Szczecinie. Soki rozładowane, i będę ładował nawóz dla rolnika do Przemyśla, więc trochę kilometrów wpadnie. Smile
Blenda... a tak to nawet ok Tongue
Dodać blende i bedzie fajnie Big Grin
Faktycznie, zapomniałem o niej 2smiech Będzie na pewno.
Faktycznie jakoś lepiej wygląda w czerwonym :E I dołóż blendę 10/10

Łapcie parę marnych fotek ze strzału na Przemyśl. Dojazd do rolnika był dość kiepski, ale dałem radę :E

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Plan jest taki, że jadę na pusto do Krosna i ładuję na Suwałki do Waberer'sa. Potem prawdopodobnie Koszalin, ale może się coś zmienić, bo spedytor musi tam podzwonić i dogadać wszystko. Do następnego Smile
Ładne foteczki Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie