eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Italy Map v2.0 (1.28)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Mapka na patch 1.27. Zawiera tereny Włoch - 35 miast (tyle się doliczyłem Wink).
Działa z RusMap 1.7.3 , Great Poland 1.1.9 , YKS Team EU Turkey Map V1.4.5 a także Southern Region 6.5.2.
Po więcej informacji i zdjęć odsyłam na forum SCS: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Wszystkie miasta znajdziecie na zdjęciach z menu gry oraz kolejność ułożenia plików w MM:

Image

Image

Image

Image

Autorzy: Renzo248, Deco13.
Prefaby: FLD
Wersja gry: 1.27 i 1.28

1 link - po rozpakowaniu zawiera 4 pliki

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

2 link - po rozpakowaniu otrzymujemy 1 plik

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

tlk441

Mam takie pytanie jak to połączyć w jakiś sposób z Rus map?
1/ RM Map
2/ RM Model 2
3/ RM Model 1
4/ Italy Def
5/ Italy Map
6/ DecoDef&Mat
7/ Deco Model
8/ Prefabs Packed
9/ RM Def
Próbował ktoś tę Italię połączyć z ProMods?

tlk441

(06/07/2017 12:51 PM)rafaelcz82 napisał(a): [ -> ]Próbował ktoś tę Italię połączyć z ProMods?
Ta mapa nie działa z ProMods. tylko nadpisuję Sektory, próba połączenia tych map Kończy się Crashem podczas ładowania.
Rosjanie wydali fix-a na połączenie z ProMods 2.17.

Image

Pobieranie Modyfikacji:

P.s. Mnie działa z następującymi mapami: RusMap 1.7.3, SR 6.5.2, Small Promods Extension 0.2.5 i Project Balkans 2.4 Smile

tlk441

Tą mapę nie da rady połączyć z ProMods. Nawet z tym Fixem, ta mapa działa tylko z TSM 6.6
(07/07/2017 07:37 PM)tlk441 napisał(a): [ -> ]Tą mapę nie da rady połączyć z ProMods. Nawet z tym Fixem, ta mapa działa tylko z TSM 6.6

Osobiście sprawdzałem Panie. Więc luz blues Wink
P.s. TSM 6.6 zawiera Włochy więc o co kaman?

Kolejność ułożenia plików w MM z SR 6.5.2:

Image
Image
Image

tlk441

A podasz kolejność mapy z ProMods, RUs map i Project balkans?
Ja dałem po prostu kolejność taką jak ma być Italy map na górze, a na dole kolejność taka sama jak z Promodsem, Rusmapą i Project Balkans
Stron: 1 2 3
Przekierowanie