eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Ambitny gracz vs Sknera w domu.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam, mam nazbierane jakieś 4200 zł, wliczając w to obce waluty, a na X-Komie, i Allegro kupiłbym sobie następujące rzeczy do stanowiska:

Image

Image

Ja nie chcę ciągle słyszeć gadaniny pt: ,,Myszka za 50 zł to wyższa półka, za 280 zł możesz mieć 7 klawiatur po 40 zł..."

Za 280 zł można mieć klawiaturkę żywotną, ładną, szybką, ale i głośną, ale ja lubię nawet takie napieprzanie klawiszy, a taką klawiaturką jest ta co widzicie na zdjęciach.
Za 280 zł, jest mycha, która jest testowana przez e-sportowców?

Czy da się jakoś dotrzeć do rozumu, bo sknerstwo jest jedną z najgorszych cech człowieka.
3599 zł +761 zł = 4360 zł to nie dużo brakuje 160 zł.
Kupuj i tyle. Smile Ale myszkę bym inną wziął, np. Steelseries Rival 100.

Kurde strasznie przeszkadzają mi rodzynki w serniku, masakra...
Tylko słyszałem, że w Steelseriesie klawisze pękały. Więc wolałbym Razera Diamondbacka, tym bardziej, że nie ma mega dużych rozmiarów. Nawet kiedyś byłem w Saturnie i klikałem Deataddera Elite i troszkę był duży, a ja nie mam mega wielkiej ręki. Sprawdziłem rozmiary Diamondbacka i jak dla mnie OK myszka pod względem rozmiarów.
nie lepiej samemu złożyć zestaw? powinien wyjść taniej niż gotowiec
nie kupuj gotowców. Daj budżet to ci napisze co by było najlepsze
Powiem ci tak:
- fotel mam i polecam Big Grin
- Myche fajną wychaczysz już w granicach 200zł (Abyssus v2 polecam Big Grin)
- Kompa złożysz taniej samemu i do tego z frajdą i satysfakcją Wink
Ja wolał bym dać więcej na komputer, a mniej na te wszystkie peryferia. Nie ukrywajmy, co złożysz za 2300zł? Pentiuma g4560 i gtx1050ti i 20fps na promodsie..
Tylko popatrz z drugiej strony. W ETS-ie ważna jest karta graficzna, a nie procesor. Modecom Volcano Gamer ma czerwone podświetlenie, a w Abyssusie nie ustawisz czerwonego podświetlenia, w Diamondbacku możesz to zrobić że Synapsa. Tak btw. To mam limit neta 40 GB, A Instalacja ets-a zajmuje ponad 30 GB, a Plus ma tak, że jak przekroczysz limit neta, to blokuje Ci neta. Więc przeglądanie YT-a, i granie w Lola by dało radę, a na lapku tworzyć w edytorze mapki, i jeszcze muszę przewiercić dziury w domu, żeby podciągnąć 10m kabla do drugiego pokoju, bo tam mam biurko na stanowisko.
Czekaj czekaj ty patrzysz jak będzie coś święciło? i ma podświetlenie
Stron: 1 2 3
Przekierowanie