Witam, zwracam się z prośbą do kogoś kto jest obeznany w tematach modelowania. Właściwie to chodzi mi o dodanie z tyłu chlapacza w naczepie Krone Megaliner od EdkaLs i Borsuka.
Poniżej umieszczam zdjęcia naczepy, o którą mi chodzi oraz podgląd jak to mniej więcej ma wyglądać
Oczywiście chcę aby dany chlapacz był z plikiem .dds abym mógł zmienić sobie teksturę na inną
Liczę na pomoc!
Ja w modelowaniu jestem jeszcze gorzej niż "zielony"
Próbowałem kiedyś przerzucić pliki .mat i .dds z jednej naczepy do drugiej ale to był głupi pomysł
(30/09/2017 10:41 PM)OxPamider napisał(a): [ -> ]Ja w modelowaniu jestem jeszcze gorzej niż "zielony" Próbowałem kiedyś przerzucić pliki .mat i .dds z jednej naczepy do drugiej ale to był głupi pomysł
To nie przerzucasz. Tylko przez program zmodeler 3 wyciagasz model tego chlapacza co ja Ci wyslalem i potem zapisujesz. Nastepnie dodajesz ten model do tej naczepy co chcesz i potem w plikach tej naczepy musisz wrzucic pliki dds z tamtej naczepy odpowiedzialne od chlapacza i dziala.
(30/09/2017 11:57 PM)mrdziurex69 napisał(a): [ -> ] (30/09/2017 10:41 PM)OxPamider napisał(a): [ -> ]Ja w modelowaniu jestem jeszcze gorzej niż "zielony" Próbowałem kiedyś przerzucić pliki .mat i .dds z jednej naczepy do drugiej ale to był głupi pomysł
To nie przerzucasz. Tylko przez program zmodeler 3 wyciagasz model tego chlapacza co ja Ci wyslalem i potem zapisujesz. Nastepnie dodajesz ten model do tej naczepy co chcesz i potem w plikach tej naczepy musisz wrzucic pliki dds z tamtej naczepy odpowiedzialne od chlapacza i dziala.
Po co mu to pisesz skoro OxPamider pisze ci, że nie potrafi zmodelera?
(01/10/2017 08:02 AM)kazan1234 napisał(a): [ -> ] (30/09/2017 11:57 PM)mrdziurex69 napisał(a): [ -> ] (30/09/2017 10:41 PM)OxPamider napisał(a): [ -> ]Ja w modelowaniu jestem jeszcze gorzej niż "zielony" Próbowałem kiedyś przerzucić pliki .mat i .dds z jednej naczepy do drugiej ale to był głupi pomysł
Po co mu to pisesz skoro OxPamider pisze ci, że nie potrafi zmodelera?
Napisał że modelować nie umie. Druga sprawa. Może tak informacyjnie bo może nie wiedział skąd wyciągnąć model albo czy wgl idzie.
A jest może ktos kto by mi to zrobił? Z tego co tutaj widze to nie jest to jakies czasochłonne zadanie
Wzamian jedyne co umiem to moge edytowac teksture albo zrobic jakiegos skina
[/code]