09/12/2017, 11:07 PM
09/12/2017, 11:07 PM
10/12/2017, 09:16 AM
Wygląda świetnie!
10/12/2017, 09:59 AM
Super jest, dorzuć jeszcze cień pod auto
Model z racera?
Model z racera?
10/12/2017, 11:00 AM
Dzięki, ogółem większość rzeczy jest przy nim skończona, cień też będzie, ogółem wszystko co da się z niego wycisnąć będzie wyciśnięte
Tak, model z Racera, GTA IV, GTA: SA i pewnie z czegoś jeszcze, w każdym razie błogosławieństwo autora modelu jest, także jak go skończę to będzie można go wydać
Tak, model z Racera, GTA IV, GTA: SA i pewnie z czegoś jeszcze, w każdym razie błogosławieństwo autora modelu jest, także jak go skończę to będzie można go wydać
11/12/2017, 11:53 AM
Ogólnie pomysł trafiony a i wykonanie dobre więc jest ok ale jeśli myślisz o wydaniu to można dodać by drugi wariant kolorystyki wnętrza a dokładniej taki Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść..
11/12/2017, 06:57 PM
Ale to już było Ogółem typów wnętrz będzie kilka:
- "wczesny" MR'75
- "późny" MR'75 (główna różnica w położeniu obrotomierza)
- MR'83 skrzynia 4 biegowa
- MR'83 skrzynia 5 biegowa
Wszystkie z nich będą w kilku wersjach kolorystycznych, a przynajmniej takie planuję:
- wszystko czarne
- brązowe fotele z brązową wykładziną oraz brązowymi boczkami drzwi
- brązowe fotele z brązową wykładziną oraz czarnymi boczkami drzwi
- brązowe fotele z czarną wykładziną oraz czarnymi boczkami drzwi
Poniżej screeny wnętrza MR'83 z 5 biegową skrzynią biegów (zabrudzenie szyb to zamierzony efekt):
- "wczesny" MR'75
- "późny" MR'75 (główna różnica w położeniu obrotomierza)
- MR'83 skrzynia 4 biegowa
- MR'83 skrzynia 5 biegowa
Wszystkie z nich będą w kilku wersjach kolorystycznych, a przynajmniej takie planuję:
- wszystko czarne
- brązowe fotele z brązową wykładziną oraz brązowymi boczkami drzwi
- brązowe fotele z brązową wykładziną oraz czarnymi boczkami drzwi
- brązowe fotele z czarną wykładziną oraz czarnymi boczkami drzwi
Poniżej screeny wnętrza MR'83 z 5 biegową skrzynią biegów (zabrudzenie szyb to zamierzony efekt):
11/12/2017, 07:41 PM
Ekstra! Życzę powodzenia przy projekcie. A te brudne szyby... klimatyczne!
11/12/2017, 11:41 PM
Jeśli dla Ciebie te zabrudzone szyby i ta popielniczka w miejscu na obrotomierz są klimatyczne to co powiesz na to?
PS: Taaak, wieem, wygląda na to, że część świateł nie świeci, ale cytując klasyka "it's not a bug, it's a feature", każdą "żarówkę" możemy sobie "spalić" w każdym warsztacie, daje to dosłownie nieograniczone możliwości "zgracania" tego bezbronnego Fiata jeszcze bardziej
PS: Taaak, wieem, wygląda na to, że część świateł nie świeci, ale cytując klasyka "it's not a bug, it's a feature", każdą "żarówkę" możemy sobie "spalić" w każdym warsztacie, daje to dosłownie nieograniczone możliwości "zgracania" tego bezbronnego Fiata jeszcze bardziej
12/12/2017, 12:51 AM
Auto widać, że bite, części takie jakieś nie w kolorze podobieranie, oba zderzaki i tablica z przodu ledwo się trzymają a o rdzy i brudzie już nie wspomnę Ale serio to jest mega klimatycznie
12/12/2017, 11:25 AM
Pewnie masz rację, ale powstało już sporo samochodów do ETSa a ja miałem po prostu ochotę pojeździć 125p w jakimś "symulatorze" Wiem, mnie też to gryzie, ale z moimi nędznymi umiejętnościami niestety nie jestem w stanie tego naprawić :/ Tak czy inaczej, reszta którą jestem w stanie naprawić będzie (a w większości przypadków już jest) naprawione Akcesoriów i innego badziewia na chwilę obecną też jest sporo: 5 typów felg, dwie kierownice, 3 typy lusterek (w wersjach pojedyncze kierowcy lub podwójne), trzy klapy bagażnika (z zamkiem, z wytłoczeniem pod zamek, bez wytłoczenia), możliwość montażu lub demontażu fletnerek, trochę akcesoriów we wnętrzu, 5 typów znaczków (w tym jeden to zimowa "kominiarka"), osłony na wloty powietrza na masce, chromowane lub plastikowe ramki kierunkowskazów, białe lub czarne ramki lamp przednich, hak holowniczy, każda lampa na akcesorium (chwilowo są dwa typy, sprawna i spalona ale zrobienie białych, dymionych czy jakichkolwiek innych to nie problem) i pewnie coś jeszcze