eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Moje produkcje z YT
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Prezentuje film z tegorocznej edycji Rajdu Świdnickiego Krause 2018

No moim kanale są i inne produkcje,jak by się komuś nudziło może zobaczyć Smile
Galeria zdjęć z dojazdówki podczas 47 Rajdu Świdnickiego

Samochód z 0:24 sekundy ukradli z lawetą w nocy z niedzieli na poniedziałek.Na szczęście dzięki zaangażowaniu społeczności i udostępnianiu posta na fb i wysokiej nagrody za informacje mogące naprowadzić na pojazd w poniedziałek,późnym popołudniem odnalazł się po informacji od świadka słyszącego silnik samochody rajdowego samochód odnalazł się Smile
(30/04/2019 10:07 PM)Jakubek1993 napisał(a): [ -> ]Samochód z 0:24 sekundy ukradli z lawetą w nocy z niedzieli na poniedziałek.Na szczęście dzięki zaangażowaniu społeczności i udostępnianiu posta na fb i wysokiej nagrody za informacje mogące naprowadzić na pojazd w poniedziałek,późnym popołudniem odnalazł się po informacji od świadka słyszącego silnik samochody rajdowego samochód odnalazł się Smile

To R5 czy proto było? Wiem, że to bez znaczenia w kontekście kradzieży, ale nie widzę zdjęcia dokładnie Wink
To R5 Smile Dobrze że szybko odnaleźli bo myślę że parę dni później to została by sama buda.Zresztą po tych zdjęciach widać że zdążyli logotypy sponsorów odkleić https://doba.pl/db/artykul/odzyskali-skr...-/26233/15
Ogólnie to fotki powinieneś zostawiać jako fotki a montować tylko nagrania jak w pierwszym filmiku bo raczej ciężko będzie znaleźć odbiorców na pokazy slajdów w formie video.
Wleciała najnowsza produkcja,zapraszam

Przekierowanie