eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Car Spotting by Marcin26
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam. Jest to mój kolejny temat na tym forum który będzie się wyróżniał bo w nim zdjęcia będą prawdziwe, mam jeszcze temat LowLublin w którym są zdjęcia z rzeczywistości ale tamten temat będę zdecydowanie rzadziej aktualizował niż ten. Zdjęcia robię telefonem Samsung Galaxy J7 z 2016 roku. Mieszkam w Lublinie więc większość fotografii będzie właśnie z Lublina. Mam nadzieję, że zdjęcia będą się wam w miarę podobać. Big Grin

Spotem z wczoraj jest

BMW M3 E92
Image
Image
Image
Image
Jak na zdjęcia z telefonu to są przyzwoitej jakości, swoją drogą to piękna bestia :E
Nie to,żebym ci nie ufał,ale emblematy nie zrobią M3 od takBig Grin Lepiej pod machę zajrzyjTongue
Audi R8 miesiąc temu Big Grin
Jak coś to nie, nie jestem cebulakiem który musi dotknąć auto. Nie dotknąłem. Piszę bo pierwsze zdjęci może tak wyglądać i może znaźć się osoba która zwróciła by na to uwagę :E
Image
Image
Image
Image
Image
Ostatni zaległy spot wrzucam bo uważam, że jest warty uwagi. Zdjęcia robione miesiąc temu około.
Audi R8 V10
Image
Image
Image
Paaanie zwolnij, bo Ci fotek zabraknie! :E Tak poza tym to ciekawe sztuki trafiasz Smile
Myślę, że jak chcesz się poważnie w to bawić to polecam zakup jakiegoś aparatu bo z telefonem jesteś mocno ograniczony Wink
(07/05/2018 04:29 PM)Wawrzyn5252 napisał(a): [ -> ]Myślę, że jak chcesz się poważnie w to bawić to polecam zakup jakiegoś aparatu bo z telefonem jesteś mocno ograniczony Wink

Wiem. Planuję kupić w wakacje i dopiero wtedy zaczną się fajne fotki. Big Grin
Bogaty coś rejonSmile Spodziewałem się fotek PASSATA B5 1.9 TDI W HajlajnieSzczerbol Zawiodłeś moje oczekiwania ,ale i tak8m2yza
(07/05/2018 06:02 PM)Trucker16 napisał(a): [ -> ]Bogaty coś rejonSmile Spodziewałem się fotek PASSATA B5 1.9 TDI W HajlajnieSzczerbol Zawiodłeś moje oczekiwania ,ale i tak8m2yza

Spokojnie mam zdj Passata W8 to mogę Ci wysłać :E
Stron: 1 2 3
Przekierowanie