30/05/2018, 05:46 PM
30/05/2018, 07:24 PM
Niepozorny temat, a zestaw i fotki świetne, oby tak dalej
30/05/2018, 09:17 PM
(30/05/2018 07:24 PM)Hardcor123 napisał(a): [ -> ]Niepozorny temat, a zestaw i fotki świetne, oby tak dalej
No widzisz pozory mylą, dzięki wielkie za opinię
30/05/2018, 11:49 PM
Fotki super tylko czemu tak na pusto jeździsz
31/05/2018, 10:39 AM
(30/05/2018 11:49 PM)Michal_Z_gno napisał(a): [ -> ]Fotki super tylko czemu tak na pusto jeździsz
Michale jechalem na załadunek
31/05/2018, 10:43 AM
Podoba mi się, czekam na relacje z załadowanym towarem
31/05/2018, 12:18 PM
Hej Hej Hello! Dzięki wszystkim za komentarze i łapcię kolejną fotorelację
Dziś z rana dostałem telefon, że mam załadunek nie opodal Pragi nasion oraz płynnego nawozu, całość ładunku to 24 tony, tak że nie było lekko. Pierwszy rozładunek miałem pod Gorzowem Wlk. U jakiegoś rolnika, oraz drugi rozładunek gdzieś pod piłą, lecz nie zdążyłem i zdjęcia dzisiaj będą tylko z rozładunku i dojazdu do stacji aby stanąć, na pauzę, Droga do Gorzowa minęła bardzo spokojni ruchu stosunkowo dużego nie było, przelot przez granice trze był luźny, i nie było zbędnego stania. W czasie drogi czytałem sobie gdzie dokładny rozładunek, lecz na papierach miałem tylko miejscowość, a spedytor powiedział mi że to jest mała miejscowość i na pewno nie będzie problemu ze znalezieniem, tego rolnika. Opisał mi go w jednym zdaniu: " Duże gospodarstwo rolne, jak będziesz jechał od strony Zielonej góry to po lewej ciasny wjazd " To tyle co mi powiedział spedytor. No nic łapcie zdjęcia tam jeszcze co do historii wszystko się wyjaśni.
Załadunek.
Autoooban!
Ale fajne te wiatraczki
No i granica, tak jak pisałem dużego ruchu nie ma
Oczywiście dopiero co wjechałem do PL i już bramki.
Pola Poletka.
Wjazd do Gorzowa.
Dobra dojechałem do tej rzekomej miejscowości obok Gorzowa, ale tych rolników jest tu paru, idę popytać gdzie może się znajdować ten niby Duży rolnik
Jest i on wycofujemy się tam, bo ciasny wjazd
Dobra! Stop! Tu rozładujemy!
I cyk poszła pierwsza partia, teraz dolot do stacji i kimamy.
W dzień nie szukaj gwiazd, one nocą są!
WLOT NA STACJE !
Dobra! Koniec na dziś!
ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA, OCENIANIA, KRYTYKI
Dziś z rana dostałem telefon, że mam załadunek nie opodal Pragi nasion oraz płynnego nawozu, całość ładunku to 24 tony, tak że nie było lekko. Pierwszy rozładunek miałem pod Gorzowem Wlk. U jakiegoś rolnika, oraz drugi rozładunek gdzieś pod piłą, lecz nie zdążyłem i zdjęcia dzisiaj będą tylko z rozładunku i dojazdu do stacji aby stanąć, na pauzę, Droga do Gorzowa minęła bardzo spokojni ruchu stosunkowo dużego nie było, przelot przez granice trze był luźny, i nie było zbędnego stania. W czasie drogi czytałem sobie gdzie dokładny rozładunek, lecz na papierach miałem tylko miejscowość, a spedytor powiedział mi że to jest mała miejscowość i na pewno nie będzie problemu ze znalezieniem, tego rolnika. Opisał mi go w jednym zdaniu: " Duże gospodarstwo rolne, jak będziesz jechał od strony Zielonej góry to po lewej ciasny wjazd " To tyle co mi powiedział spedytor. No nic łapcie zdjęcia tam jeszcze co do historii wszystko się wyjaśni.
Załadunek.
Autoooban!
Ale fajne te wiatraczki
No i granica, tak jak pisałem dużego ruchu nie ma
Oczywiście dopiero co wjechałem do PL i już bramki.
Pola Poletka.
Wjazd do Gorzowa.
Dobra dojechałem do tej rzekomej miejscowości obok Gorzowa, ale tych rolników jest tu paru, idę popytać gdzie może się znajdować ten niby Duży rolnik
Jest i on wycofujemy się tam, bo ciasny wjazd
Dobra! Stop! Tu rozładujemy!
I cyk poszła pierwsza partia, teraz dolot do stacji i kimamy.
W dzień nie szukaj gwiazd, one nocą są!
WLOT NA STACJE !
Dobra! Koniec na dziś!
ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA, OCENIANIA, KRYTYKI
31/05/2018, 09:20 PM