Witam, od paru dni mam problem z kierownicą Logitech Driving Froce GT. Mianowicie nie mogę odpalić Logitech Gaming Software przez co nie mogę grać w ETS 2 używając kierownicy. Gdy próbuje odpalić Logitech Gaming Software, ikona tej aplikacji na pasku zadań podświetla się jakby się odpalała lecz po chwili gaśnie i program się nie odpala. Nie wiem co robić aby to naprawić ponieważ odinstalowałem program parę razy i instalowałem go na nowo i nie pomogło.
Liczę na pomoc.
Miałem tak kilka razy i za każdym razem jedyne wyjście u mnie to byl format. Możesz pobrać wersje LGS na windowsa xp lub 98 ( nie pamiętam dokładnie które ) i możliwe że to zadziała. U mnie z tym i tak była lipa ale wielu osobom to pomogło, także próbuj.
Zrobiłem format dysku i dalej mam ten sam problem.
masz program LGS510 czy ten nowy Gaming Software?
Pobrałem z twojego linku i dalej dzieje się to samo.
Odświeżam, problem nadal nie zniknął zna ktoś jeszcze jakieś rozwiązanie?
Udało Ci się rozwiązać ten problem ? Trochę się przestraszyłem , że takie problemy z ta kierownicą , bo jutro jadę ją własnie kupić
To nie jest wina kierownicy, tylko wina sterownika, ja osobiście takich problemów nie miałem i nie znam nikogo kto też taki problem miał, zawsze wystarczała instalacja LGS510, a najpierw odinstalowywało się poprzedni sterownik, czyściło rejestr i instalowało nowy, wtedy jakiekolwiek problemy znikały.