eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Kögel Firanka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Wydaje teraz Kögla Firankę z koszem paletowym no i co tu dużo mówiąc niech wam służy.
Zezwalam na wynoszenie modyfikacji na inne fora, pod warunkiem zachowania oryginalnego linku do downloadu i podaniu autora! Zakaz Reuploadowania!

Image

Info:
Autor: Edekls, Drucik
Wersja gry: 1.30, 1.31

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Są kable? Piszę bo nie mam jak sprawdzić.
Najpierw oddajesz auto do VS a teraz je wydajesz, brawo
Słuchaj ty robiłeś to auto czy ja no właśnie to nie odzywaj się tu za dużo taka miałem wolę i tak zrobiłem i ty nic tu nie masz do gadki
Zrobiłeś klientowi na zamówienie a później wydajesz? Jedynie pokazałeś że nie można tobie za grosz ufać.
(16/07/2018 08:37 AM)kazan1234 napisał(a): [ -> ]Zrobiłeś klientowi na zamówienie a później wydajesz? Jedynie pokazałeś że nie można tobie za grosz ufać.

Z tego co wiem on zrobił ją dla siebie i mu się znudziła, oddał do vs, a teraz stwierdził że wyda wszystkim.
(15/07/2018 09:24 PM)szymonlloll napisał(a): [ -> ]Są kable pisze bo nie mam jak sprawdzić?

Niestety brak kabli.
a magnumke tez byś wysłał Big Grin
(16/07/2018 02:01 PM)olotrucker21 napisał(a): [ -> ]a magnumke tez byś wysłał Big Grin

tutaj ta magnumka http://etrucks.pl/thread-47318.html
można siatke do tej naczepki ?
Stron: 1 2
Przekierowanie