eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: AHOJ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ahoj ! Dawid Lat 27 zamieszkały Gliwice , Aktualnie Kierowca dużego z 7 letnim stażem zajmujący się własną działalnością . W grach tej serii siedziałem od 2007 co niektórzy pewnie będą mnie kojarzyć z Topware , Truck Site , Only Trucks itp.
Dzień dobry, jakie nazwy miały twoje firmy bo kojarzy mi się twój nick ;d
Zabij mnie nie pamiętam :E pamiętam tylko te co jeździłem : ND , Centrum , Gronek , ASO Trans , RiCo itd.
To jedyne co mi zostało, bo reszta poszła się pier...

Ha ha, Haulin Big Grin pamiętam Cię bodajże z starego etrucksa, tego z czarnym tłem xD
I tak większość pozapominałem :E pamiętam tylko tych zaj**istych ludzi co się z nimi siedziało , no ale teraz patrząć to każdy poszedł w swoją stronę , a chętnie bym powspominał tamte czasy Big Grin
(19/07/2018 02:33 PM)DAMKOWSKI napisał(a): [ -> ]I tak większość pozapominałem :E pamiętam tylko tych zajebistych ludzi co się z nimi siedziało , no ale teraz patrząć to każdy poszedł w swoją stronę , a chętnie bym powspominał tamte czasy Big Grin

Witam na forum. Radze się zapoznać z regulaminem Wink (usuń wulgaryzm)
Witamy na forum.

Ps. yojimbo to nie żaden stary z czarnym tłem tylko to nadal ten sam etrucks tylko w nowych szatach :E A swoją drogą fajnie, że są ludzie co jeszcze pamiętają tamte czasy Tongue
Witaj DAMKOWSKI Wink Fajne są takie powroty po latach Smile
Przekierowanie