Witam!
W tym poście będę przedstawiać moje prace graficzne takie jak loga i bannery, a także skiny do ETS2.
Projekty będą dotyczyć szczególnie wirtualnych firm.
Jeśli komuś spodoba się któryś z moich projektów, to mogę udostępnić bazę grafik dla wirtualnych firm.
Jeśli komuś brakuje inspiracji lub nie ma weny twórczej, będzie mógł bezpłatnie skorzystać z moich projektów, pod warunkiem wspomnienia mnie w opisie firmy.
Proszę również postronnych komentatorów o ocenę moich prac i ewentualne porady.
Pozdrawiam!
Przedstawiam mój pierwszy projekt:
Alpha Logistics Systems
Na projekt składa się skin na ciężarówkę Scania S 2017 i naczepę Krone Profiliner SCS zmodyfikowaną przez Matdom'a na 2 stronną oraz logotyp.
Dajcie znać w odpowiedzi jak to się prezentuje, z chęcią poznam wasze opinie nt. tego projektu.
Pozdrawiam!
ogólnie skin ładnie się prezentuje ale albo mi się tak wydaje albo po prostu tak jest że ten pasek czerowny co masz na tylnych drzwiach naczepy jest bardziej jaśniejszy niż na bocznej części firanki
To wina oświetlenia przecież. Widać, że światło jest kierowane na tył naczepy, a bok jest w cieniu. Używałem do tego tego samego koloru bez żadnych odchyleń.
Tutaj kolejne zrobione na szybkości, proste logo:
Logo proste a takie są zwykle najlepsze (nie ma co wymyślać w tym aspekcie)
Dorzucam jeszcze kilka prostych projektów, a nóż, może komuś coś wpadnie w oko!
Witam!
Wracam z kolejnym liftem Profilinera, od razu mówię, że z chęcią mogę udostępnić totalnie za darmo pliki źródłowe tej naczepy razem z plikiem .xcf, gdzie wszystkie elementy są na osobnych warstwach i spokojnie można sobie to edytować, usuwając/wyłączając warstwy i można fajnego skina na tym zrobić, z racji na obecność tych wszystkich odblaskowych taśm, logo Krone itd.
Dodatkowo naczepa posiada jakieś koła z internetu, sam nie wiem skąd je wziąłem i ma podnoszoną oś, nie ma kabli, bo nie mam pojęcia jak je podpisać do modelu, bo tak jak podpisuje do tej naczepy podstawowe kable do profi z gry to wywala.
Naczepa z motywem brudu wyszła bardzo super, co do logów to EuroKraft mi się bardzo podoba a niższe już mniej, ale i tak jest zarypiście
Czekam na dalsze prace.