eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Problem z instalacją Logitech Profiler
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć mam problem z instalacją Profilera do dfgt. Podczas instalacji instalator zawiesza się w połowie a potem po kilku minutach wyskakuje taki błąd, a żeby od nowa włączyć instalator potrzeba ponownie uruchomić kompa, ponieważ już na starcie jest ten błąd:

Image
A do DFGT nie powinien czasem ten starszy 5.10 profiler iść? Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
To to samo. Stamtąd pobierałem.
Dawno nie widziałem ekranu instalatora i myślałem, że to ten nowy. Odinstaluj, wyczyść rejestr, zrestartuj. Nie podłączaj kierownicy podczas instalacji tylko po. Sterowniki od kiery pewnie też trzeba będzie wyczyścić jeżeli i tak nie działa. Nie wiem co za system masz, a błąd jest ledwo widoczny na tym screenie. Możliwe, że jakiś antywirus blokuje instalację. Ściągnąłem teraz instalkę, odpaliłem i bez problemu się ponownie zainstalowała na najnowszym Windows 10.
(07/08/2018 05:49 PM)topiq napisał(a): [ -> ]Dawno nie widziałem ekranu instalatora i myślałem, że to ten nowy. Odinstaluj, wyczyść rejestr, zrestartuj. Nie podłączaj kierownicy podczas instalacji tylko po. Sterowniki od kiery pewnie też trzeba będzie wyczyścić jeżeli i tak nie działa. Nie wiem co za system masz, a błąd jest ledwo widoczny na tym screenie. Możliwe, że jakiś antywirus blokuje instalację. Ściągnąłem teraz instalkę, odpaliłem i bez problemu się ponownie zainstalowała na najnowszym Windows 10.

Niestety nic nie dało. Na drugim kompie z win10 z tym samym Antywirusem zainstalowałem normalnie i wszystko działa. Tutaj niestety nic ;(.
spróbuj zmienić system na win 10, jest dużo poradników w tym internecie.
Przekierowanie