Witam, gdy zainstalowałem sobie tą mapę nic nie wskazywało na problem. Niestety kiedy aktywowałem ją w Menadżerze Modów i chciałem utworzyć nowy save pojawił się problem. Moduł mapy Nie wyświetla się W polu wyboru modułów. Proszę o pomoc.
Podaj log z gry. ZNajdziesz go w Moje Dokumenty > Euro Truck Simulator 2 > game log
Na tej mapie trzeba sobie stworzyć nowy profil bo to jest na osobnym module, jeśli grałeś na innych mapach i teraz chcesz grać na tym samym profilu co na innych mapach to na tej mapie to się nie da.
Wiem i właśnie dlatego, gdy tworzę nowy save chchciałbym wybrać sobie moduł ale nie mogę, gdyż pole wyboru modułów nie podświetla mi się.
A robisz to w dobrej kolejności
tzn. najpierw dodajesz mapkę w menagerze modów a dopiero później wybierasz moduł gry.
Tak. Jeszczę za chwilę sprawdzę dla pewności
Dodam jeszcze, że zainstalowałem inną mapę na oddzielnym module i ona też nie działa.
Najpierw stwórz nowy profil, i po prawej stronie, przy okienku tworzenia profilu znajduje się taki przycisk, który pod ikonką ma napis Menedżer Modów. Potem wybierz tam swoją mapkę na osobny moduł, zaznacz nowy i grasz