eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Zdjęcia dexteros'a
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jak to mówią "kierowcy chłodni nie chodzą głodni" Big Grin
Mała zapowiedź moich fotorelacji

Image

Image

Image

Ładny zestawik tylko te tabliczki bym zmienił na tabliczki extra bo obecne od SCS troszkę psują :/ Czekam na relacje Wink
Zestaw ładny choć jak na mój gust trochę za dużo gadżetów jest w środku no ale co kto lubi Smile
(12/08/2018 11:36 PM)Michal_Z_gno napisał(a): [ -> ]Zestaw ładny choć jak na mój gust trochę za dużo gadżetów jest w środku no ale co kto lubi Smile

System 3/1 więc musi być trochę jak w domu Big Grin Wrócę po urlopie to trochę tam ogarnę Tongue
Poznań- Hamburg
505 km
Ładunek: Mrożonki
Waga: 18 ton

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Fotek nie za dużo bo niemieckie autostrady to flaki z olejem Tongue Może załaduje coś na Skandynawię. Zobaczymy Rolleyes

PS. Tak widzę rozmycie na tabliczkach imiennych. Szkoda mi było tych fotek więc wrzucam mimo to Shy
Można by dawać trochę więcej fotek z tyłu, coś ze środka itp. aby urozmaicić całość ale mimo to jest spoko.

Ps. Staraj się dawać fotki w formacie .jpg bo .png się z reguły dłużej ładuję.
Ładne fotki, tylko pokombinować z kadrami i będzie okej Wink
Dexterek to Ty? Fajne fotki, ale trochę urozmaicić w inne kadry. Big Grin
Nie jestem dobrym fotografem ale postaram się, posiedzę trochę na innych wątkach ze zdjęciami i podchwycę Big Grin
Hej, cześć ! W związku, że miałem trochę wolnego po ostatniej trasie wziąłem się za porządki w Scanii. Już nie ma tyle pierdółek. Zniknęła półka po stronie pasażera, tablica nad łóżkiem podświetlana i stare tabliczki. Pojawiła sie za to nowa falbana na szybie oraz nowe tabliczki z których ogromnie się cieszę i jestem z nich mega zadowolony. Obecnie jestem we Francji . Jutro coś będę ładował ale nie wiem gdzie i co Sad
Niebawem jakieś nowe fotosy Rolleyes Do zoba ! Wink

Image
Stron: 1 2
Przekierowanie