eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Jaki antywirus?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Tak jak w temacie. Nie doszukałem sie takiego wątku więc zakładam ten. Wypowiedzcie sie jaki w szczególności antywirus polecacie, który najlepszy według was itp. itd. Bo też chciałbym avasta zamienić na '' lepszy model '' :E Zapraszam do udzielania się w temacie!
Kaspersky, chyba najtaniej

edit - mowa tu o komputerze czy telefonie? Tongue
Ja mam ten "wbudowany" od MS i... nie złapałem jeszcze żadnego wirusa Smile. Komputer chodzi płynnie i bez "BSoD-ów" Big Grin
Oczywiście zapomniałem dodać, że chodzi tutaj o komputer :E
Polecam z czystym sumieniem Eset,nie obciąża kompa, dobrze chroni, ma wbudowaną przeglądarkę bankowość,na pasku pokazuje że są dostępne nowe aktualizacje systemu,posiada Anti Theft czyli chroni komputer przed nie upoważnionymi użytkownikami i w zależności od ustawień i od posiadanej kamerki cyka im fotki, to już taki bajer ale jak komuś zależy na prywatności do warto Tongue
(20/08/2018 06:54 PM)Borsuk napisał(a): [ -> ]@frugokwiatek, jak komuś zależy na prywatności to zakleja kamerkę taśmą i odłącza mikrofon Tongue.

Też prawda Big Grin
Właśnie, też zależy mi na tym, żeby kompa nie obciążało, bo pamiętam za czasów eseta lubiało tak go zmulić, że szkoda słów :E
(20/08/2018 07:04 PM)Hardcor123 napisał(a): [ -> ]Właśnie, też zależy mi na tym, żeby kompa nie obciążało, bo pamiętam za czasów eseta lubiało tak go zmulić, że szkoda słów :E

Ja takiego odczucia nie mam,a mój lapek też nie jest jakiś super ;p
>2k18
>antywirus
pick one
Ja ze swojej strony polecam Microsoftowy Windows Defender. Korzystam z niego od grudnia 2k15 od moment w którym przesiadłem się na W10. Żadnych problemów, nie obciąża komputera, praktycznie żadnego wirusa nie złapałem a jak złapałem to AdwCleaner i po problemie.
Stron: 1 2
Przekierowanie