Witam,
w tym dziale będę wam pokazywał moje amatorskie przeróbki z photoshopa o większości tematach. Oczywiście amatorskie pracę będą przez jakiś okres bo co z dniem bardziej ogarniam ten program. Ogólnie jestem w trakcie robienia coś z Assassinem, ale nie wiem do końca co. A z wczoraj na dziś skończyłem robić przeróbkę Zacha LaVine.
Pozdrawiam.
Assassina odłożyłem bo nie mam pomysłu jak go mogę zrobić. Tym czasem zrobiłem dwóch operatorów z R6S Ele oraz Mute.
Zapraszam do oceny i dzięki.
Witam,
dzisiaj zrobiłem "Hobbit w przyszłości". Aczkolwiek co do nazwy się zastanawiam, jeśli macie jakieś ciekawe propozycje to możecie pisać przydadzą się. Dokładnie to wyciąłem dwie postacie z Hobbita z góry i wstawiłem ich w miasto Szanghaj. Oczywiście przystosowałem kolorystykę itp.
Zapraszam do oceny. Co poprawić itp. Dzięki!
Witam,
dzisiaj pokombinowałem coś z Ragnarem Lothbrokiem. Efekt na poniższym zdjęciu.
Zapraszam do oceny jak i krytyki oraz co mógłbym w przyszłości już poprawiać lub się nauczyć. Dzięki!
Ciężko tu cokolwiek ocenić bo nie można odnieść się do oryginału i nie wiadomo co tak na prawdę sam zrobiłeś.
(02/09/2018 03:51 PM)Limowski napisał(a): [ -> ]Ciężko tu cokolwiek ocenić bo nie można odnieść się do oryginału i nie wiadomo co tak na prawdę sam zrobiłeś.
Ogólnie to na tło, czyli w tym przypadku góry w tle nałożyłem ragnara z innego zdjęcia oraz logo filmu "Wikingowie". Po czym dodałem efekty takie jak deszcz, rozmycie, trochę wtopiłem postać bo nie wiedziałem jak mogę go w to zdjęcie wpasować.
(02/09/2018 03:55 PM)Borsuk napisał(a): [ -> ]Separacja gościa na zdjęciu kiepska gdyż na jego obrzeżach otoczenie przenika przez niego w sposób nienaturalny, co sprawia że plan pierwszy zaciera się z drugim. Napis powyżej nieostry, no chyba że taki miał być. Przy tak intensywnym deszczu gość powinien być mokry a jest suchy .
O efekcie, żeby był mokry w sumie zapomniałem, a na pewno się da
Później coś pokombinuje z tym. A to przenika jest zrobione przez wtopienie go w tło, gdyż nie wiedziałem jak go mogę w miarę dopasować. A napis akurat taki miał być. Zapraszam na stronę deviantart. W sygnatruce jest do niej link z moim profilem, jest tam nieco lepsza jakość gdyż zdjęcia tam jest umieszczone w .png.
Witam,
dzisiaj postanowiłem zrobić coś prostszego. Napracować się za dużo nie napracowałem, ale efekt końcowy mi się podoba.
Pozdrawiam.
Jak dla mnie (czyli osoby która kompletnie nie zna się na tego typu edycji zdjęć) efekt robi wrażenie.
Proste rzeczy rzeczywiście wychodzą Ci całkiem spoko. Skupiłbym się na dopracowywaniu szczegółów w przypadku bardziej skomplikowanych rzeczy, jak właśnie np. w przypadku tego fotomontażu z Wikingów.