eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Artur w Trasie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka. Właśnie odebrałem nową Scanię od dealera. Później zamówiona została naczepa Wielton i takim oto zestawikiem będę jeździł planowo do Stycznia 2019.
Image

Czemu rejki na naczepie mam na KBR a jestem z Krakowa? Ponieważ współwłaścicielem spedycji jest kolega z Brzeska Big Grin

Image

Image

Image

Mam nadzieję, że ciągnik będzie mi dobrze służył. Jestem otwarty na krytykę oraz rady co dodać zmienić itp.
Szerokiej Drogi Papa
Musisz zacząć od tego żeby wyłączyć HDR w grafice w ETS2. Co do relacji a głównie estetyki to wyśrodkuj sobie wszystko żeby ładnie i schludnie wyglądało. Zdjęcia moim zdaniem nie są jakieś złe ale potrenuj kadrowanie. Smile
Ta scania to ulep.
(16/10/2018 10:47 PM)mrdziurex69 napisał(a): [ -> ]Ta scania to ulep.

Jest to RJL wzorowana na zdjęciu z internetu.
Fajna Scania, kadry do poprawy są ale będzie pryma sort jak poćwiczysz. Źle nie jest na początek Big Grin
Tutaj z dzisiaj z drogi Gdańsk - Olsztyn Smile. Śmiało piszcie co dodać do Scanii.

Image

Image

Szerokości Big Grin
Ładny, prosty zestaw- ja osobiście za wiele bym w niej nie zmieniała, ani nie dodawała, ale to moje zdanie Smile co do samych ujęć - nie jest źle Wink Powodzenia i szerokości Ok
Przekierowanie