eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Montaw Map
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1.01.2V Montaw Map

Update 1.01.2v:

-Usunięto błędy
-Zmiana Wersji na 1.32xx(ETS2)
-Dodano nowy instalator
Image

Mapa tworzona na wygląd kawałka kujawsko-pomorskiego.
Próba odwzorowania w skali 1:1
Image

Image
Jedyne co się na razie nie podoba to nazwa projektu bo ta powinna być po Polsku w końcu to Polski projekt lokalny i nazwa też powinna być w tym języku a nie na siłę wymyślać jakieś zagraniczne nazwy.
Jeśli chodzi o mapkę to na razie nie bardzo jest co tu ocenić bo w sumie nie ma nic konkretniejszego (dom, kawałek drogi). Tak czy siak powodzenia w pracach nad mapką i chętnie będę tu zaglądał aby zobaczyć jak Ci idą prace.
Moje rejony Big Grin Może będzie coś z tego ciekawego. Tak jak Michał wyżej napisał nie ma co oceniać. Powodzenia!
Nazwa mapy prawdopodobnie wzięła się od miejscowości na środku mapy Mątawy tak mi się wydaje.
Jest to nazwa od Polskiej Wsi do której kiedyś byłem spodobały mi się te tereny więc postanowiłem je zbudować Big Grin
Zamiast Mątawy to Matawy z takiego faktu że łatwiej mi to wprowadzić Big Grin
(06/11/2018 10:37 PM)Owca napisał(a): [ -> ]Moje rejony Big Grin Może będzie coś z tego ciekawego. Tak jak Michał wyżej napisał nie ma co oceniać. Powodzenia!

Z Grudziądza?
Przekierowanie