eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: ProMods 2.32 + PR 2.3.1
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam

Moze mi ktos podac kolejnosc pakietow dla modow z tematu ?

Dzisiaj wyszla jakas aktualizacja do ETS i za choinke nie moge z tym dojsc do ladu... Po roznych kombinacjach w koncu odpalilem to / nowy profil / ale wywala mnie do pulpitu po wybraniu ladunku / trasy

ProMods 2.32
ProMods-tcp-v121
PR 2.3.1

Dzieki z gory
Pozdrawiam
Michal
Dziwne, u mnie po wczorajszej aktualizacji w ogle gra sie nie laduje, a wczesniej przed aktualizacja bylo ok.. Nic nie dodawalem zadnych wiecej modow
Ja miałem to samo jeszcze na wersji 1.32 - wyszedł jakiś kolejny patch 1.32 i wywalało do pulpitu przy ładowaniu profilu.
Da sie cos z tym zrobic?
Zaktualizowałem etsa do 1.33 wtedy, a w tym przypadku to poszukaj na forum ułożenia map, może coś się zmieniło.
Ja juz mam zaktualozowanego do wersji 1.33 , co do kolejnosci map to korzystalem tu z watku Bozo. na poprzedniej wersji 1.33 wszystko bylo ok, na nowej juz nie jest. Da sie cofnac aktualizacje do poprzedniej wersji? kilka ostatnich linijek loga
00:03:43.014 : <ERROR> [unit] File '<../../dlc_balt.scs | >/def/world/road_look.template.dlc_balt.sii':
00:03:43.014 : <ERROR> [unit] The unit '_nameless.232.01b2.6950' of type 'road_template_variant' has dangling pointer (to 'traffic_lane.road.local.tram') in the attribute named 'lanes_left'.
00:03:43.014 : <ERROR> [unit] File '<../../dlc_balt.scs | >/def/world/road_look.template.dlc_balt.sii':
00:03:43.014 : <ERROR> [unit] The unit '_nameless.232.01b2.6950' of type 'road_template_variant' has dangling pointer (to 'traffic_lane.road.local.tram') in the attribute named 'lanes_right'.
00:03:43.015 : <WARNING> [unit] The pointer to 'traffic_lane.road.local.tram' looks like dangling pointer.
00:03:43.015 : <ERROR> load_filtered_unit_array() - Failed to load units from file (/def/world/road_look.template.dlc_balt.sii)
00:03:43.016 : <ERROR> management\core_asset_catalog.cpp(1231): ?load_road_data@core_asset_catalog_u@prism@@AEAAXXZ: Data error.
Ktoś bardziej obeznany w czytaniu logów mógłby się wypowiedzieć, ewentualnie jeśli to jakiś częsty problem to trzeba poszukać tematu na innych forach, może wyjdzie jakiś fix?
Jest rozwiązanie na Ten problem. Trzeba wrócić do wersji 1.33.2.3s by można było uruchomić ProMods z innymi mapami.

A jak do niej wrócić? Klikacie na wersję, którą widać poniżej (biały kolor) na foto:
Image

Widocznie w najnowszej wersji 1.33.2.19s o niższym numerze O_o coś pozmieniali w plikach DLC BtBS
Sam osobiście zweryfikuję pod koniec tygodnia to niech się koledzy wypowiedzą czy działa, dla wygody zawsze po aktualizacji wybieram właśnie tą wersję temporary.
po powrocie do popredniej wersji dziala ok
Stron: 1 2
Przekierowanie