13/01/2019, 07:16 PM
18/01/2019, 08:43 PM
20/01/2019, 08:12 AM
20.10.2018-POLSKA.PŁOCK(BAZA).GODZINA 18:00
Wreszczie przyszedł czas pożegnać się ze starą firmą z nowo poznanym volvo też.Zwolniłem się.Przemyślałem sobie
niektóre sprawy.Potrzebuje odpoczynku.Zrobię sobie troche wolnego i wracam na starą dobrą krajóweczkę.Przyznam, że
widać było że szef mnie lubił.No ale przecież nic nie trwa wiecznie.Popakowałem co trzeba pożegnałem się z kim trzeba.
Ostani rzut oka na bazę i wracam do domu.Kolejny rozdział mojego życia dobiegł końca.
niektóre sprawy.Potrzebuje odpoczynku.Zrobię sobie troche wolnego i wracam na starą dobrą krajóweczkę.Przyznam, że
widać było że szef mnie lubił.No ale przecież nic nie trwa wiecznie.Popakowałem co trzeba pożegnałem się z kim trzeba.
Ostani rzut oka na bazę i wracam do domu.Kolejny rozdział mojego życia dobiegł końca.
25.11.2018-POLSKA.LUBLIN.GODZINA 15:00
Przez ostani miesiąc prawie nic się u mnie nie zmieniło.Siedziałem w internetach, szukałem nowej roboty.Przemyślałem sobie
kilka spraw.No ale coż czas się pakowac jutro pierwszy dzień w nowej robocie.Będę jeździł na szmacie.Mam woźić jakies metalowe
elementy.Jutro czeka będzie nam nie czekać załodowane auto.Trasa Częstochowa-->Katowice.Zobaczymy jak to będzie po miesiącu
nieobecności za za fajerą.
kilka spraw.No ale coż czas się pakowac jutro pierwszy dzień w nowej robocie.Będę jeździł na szmacie.Mam woźić jakies metalowe
elementy.Jutro czeka będzie nam nie czekać załodowane auto.Trasa Częstochowa-->Katowice.Zobaczymy jak to będzie po miesiącu
nieobecności za za fajerą.
26.11.2018-POLSKA.CZĘSTOCHOWA.GODZINA 8:00
Zajeżdzam na to umówione miejsce pakuje swoje graty i przygotowuje się do jazdy.Trawiła mi się Skakanka 5 serii.
Jakaś rura na globie koguty,Firmowe malowanie.firmowa naczepa Ameryka...
Mój samochód miał zabrać mój nowy kolegaz pracy i odprowadzić na bezę.
Wlazłęm na naczpę posprawdzałem co i jak i w drogę.To było to czego brakowało mi przez ten miesiąc...
Jakaś rura na globie koguty,Firmowe malowanie.firmowa naczepa Ameryka...
Mój samochód miał zabrać mój nowy kolegaz pracy i odprowadzić na bezę.
Wlazłęm na naczpę posprawdzałem co i jak i w drogę.To było to czego brakowało mi przez ten miesiąc...
26.11.2018-POLSKA.KATOWICE.GODZINA 11:00
Zajechałem na rozładunek.Kazali otwierać bok i dach.Dawno się tak nie zmęczyłem na rozładunku.Trzeba się przezwyczaić bo tak to teraz
będzie wyglądać.Wyjechałem z firmy i na stacyjkę na pauzencie.Jakieś jedzonko te sprawy.Zaczęło się naprawdę fajnie zobaczymy co będzie
dalej.Narazie kładę się spać...
będzie wyglądać.Wyjechałem z firmy i na stacyjkę na pauzencie.Jakieś jedzonko te sprawy.Zaczęło się naprawdę fajnie zobaczymy co będzie
dalej.Narazie kładę się spać...
C.D.N...
20/01/2019, 08:20 AM
Stary dobry GTS... Łza się w oku kręci.. Foty i relacja na dyszke :)
22/01/2019, 08:37 AM
22/01/2019, 09:44 AM
Czemu stoisz na krześle?
22/01/2019, 10:05 AM
(22/01/2019 09:44 AM)Wojciech V8 napisał(a): [ -> ]Czemu stoisz na krześle?
Po pierwsze to nie ja tylko szwagier a po drugie nie stoi na krześle tylko za.Nawet jeśli stoi na krześle to nie pamiętam
PS: Jest takie coś jak wyobraźnia przestrzenna
22/01/2019, 08:24 PM
PANY I PANEWKI
OGŁASZAM PRZERWĘ W RELACJACH Z GTS NA RZECZ NOWO ZAŁOŻONEJ PRZEZE
MNIE VS'KI. KILOMETRY SAME SIĘ NIE ZROBIĄ
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
OGŁASZAM PRZERWĘ W RELACJACH Z GTS NA RZECZ NOWO ZAŁOŻONEJ PRZEZE
MNIE VS'KI. KILOMETRY SAME SIĘ NIE ZROBIĄ
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
23/01/2019, 05:56 PM
Ale buta szwagier ma przed krzesłem. Poza tym to zluzuj, tylko żartowałem.