eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Chevrolet S10 4.3 V6
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, przedstawiam wam mojego pickupa Chevroleta, którego osobiście sprowadziłem ze Szwecji Tongue Posiada on benzynowy silnik 4.3 V6 Vortec. Przebieg wynosi 180 000, a co do wyposażenia to: elektryczne szyby, lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, tempomat, wspomaganie i inne rzeczy o których nie będę się rozpisywał Tongue Rok produkcji to 2001.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Zapraszam do kulturalnego komentowania Smile
Bardzo fajne autko inne niż wszystkie! Czekam na jakieś fotki z prac przy aucie, pozdro!
Najlepszą atrakcją w nim jest palenie gumy, bo posiada napęd na tylną oś Tongue Jedyne co jest do zrobienia, to konserwacja niektórych elementów, bo ze znajomym zakonserwowaliśmy cały spód.
Na pakę możnaby spokojnie moje polo załadować Tongue

Wóz porządny, na zaspokojenie kompleksów w sam raz :E
Fajna furmanka, bokiem idzie jak Reksio boczek? :E
Myślisz, że co teraz robię na śniegu? :E
Trochę odkop ale witam mniejszego brata :E Widać, że ładna ślicznotka, dobrze utrzymana Smile Zapraszam na grupę GM Trucks Polska na fejsie, służymy wszelką pomocą Smile
Image

Kupiłem kolejnego, 2003 rok i co najważniejsze w przeciwieństwie do tamtego ma 4x4 Wink
Takim to nie strach coś upolować na drodze :E
Jestem przyzwyczajony do takich samochodów, więc nie czuje się na drodze jak pan Big Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie