25/01/2019, 08:21 PM
Witam was bardzo serdecznie.
Wiecie po co piszę ten wątek, prawda? Mianowicie szukam jakieś dobrej VS w której mógłbym sobie pojeżdzić, oczywiście nie na rozpiski a na relacje ze względu na małą dyspozycyjność czasu. Co mógłbym zaoferować to poniżej
Coś o sobie
- Byłem w dwóch najlepszych VS w Polsce w ciągu 6 lat (EU-TRANS 1,5 roku i GoldenLines prawie 4 lata)
- Jestem komunikatywny co pozwala na szybkie załatwienie spraw formalnych
- Umiem dostarczać zlecenia na czas i jestem w pełni dyspozycyjny
- Staram się w miarę swoich możliwości przejrzyście wrzucać relacje
- Staram się pracować w grupie i zapewnić przyjazną atmosferę.
Wymagania
- Obsługiwane kierunki: Europa Zachodnia, Skandynawia, Rosja, Białoruś, Ukraina, Kazachstan.
- Nienaleganie na wykonywanie trasy (1-2 w tygodniu przeboleje, max 3 to już jest coś )
- Dobrze zgrana ekipa, nie chcę współpracować z nieogarniętymi bo nie mam zamiaru się użerać
- Ciągły kontakt z szefostwem, umożliwi mi załatwienie spraw formalnych.
Wszelakie propozycje proszę składać tutaj, rozpatruje każdą ofertę i będę patrzył pod kątem przejrzystości i jakości prowadzenia.
Tyle w temacie, Pozdrawiam
Wiecie po co piszę ten wątek, prawda? Mianowicie szukam jakieś dobrej VS w której mógłbym sobie pojeżdzić, oczywiście nie na rozpiski a na relacje ze względu na małą dyspozycyjność czasu. Co mógłbym zaoferować to poniżej
Coś o sobie
- Byłem w dwóch najlepszych VS w Polsce w ciągu 6 lat (EU-TRANS 1,5 roku i GoldenLines prawie 4 lata)
- Jestem komunikatywny co pozwala na szybkie załatwienie spraw formalnych
- Umiem dostarczać zlecenia na czas i jestem w pełni dyspozycyjny
- Staram się w miarę swoich możliwości przejrzyście wrzucać relacje
- Staram się pracować w grupie i zapewnić przyjazną atmosferę.
Wymagania
- Obsługiwane kierunki: Europa Zachodnia, Skandynawia, Rosja, Białoruś, Ukraina, Kazachstan.
- Nienaleganie na wykonywanie trasy (1-2 w tygodniu przeboleje, max 3 to już jest coś )
- Dobrze zgrana ekipa, nie chcę współpracować z nieogarniętymi bo nie mam zamiaru się użerać
- Ciągły kontakt z szefostwem, umożliwi mi załatwienie spraw formalnych.
Wszelakie propozycje proszę składać tutaj, rozpatruje każdą ofertę i będę patrzył pod kątem przejrzystości i jakości prowadzenia.
Tyle w temacie, Pozdrawiam