Witam was
, na forum jestem już dłuższy czas ale dopiero teraz postanowiłem się ''odpalić'' Co jakiś czas będę dzielił się tutaj swoimi fotkami z Tras, Aktualnie poruszam się Scanią R z silnikiem o mocy 560KM.
(PS: polecacie jakieś fajne ustawienia reshade na Next Gen 1.5 czy używacie tych co twórca zaleca? i czy poza Next Gen'en używacie jakichś innych modyfikacji na grafikę)
Trasa z Wrocławia do Olsztyna
Zmień podwozie w scanii na low deck i ładnie
Nawigacja poprowadziła tam gdzie nie trzeba...
Czas na zmiany!, postanowiłem zmienić ciężarówkę, ze Scani na DAF'a XF 105. Środek prawie najbogatszy, oczywiście nie brakuje drewienka w środku.. DAF wyposazony jest w silnik 510KM.. Wkrótce wyruszę nim w trasę, nie mogę się doczekać
Dobra, troche mnie nie było. Ale ostatnio wzięło mnie na ETS'a, postanowiłem znów pojeździć Scanią i padło na RJL, różni się wnętrzem i paroma innymi rzeczami jeśli o tamtą starszą Scanie. Teraz mam swoją własną naczepę a nie jak wcześniej :v
Wrocław --> Zamość
Do Zamościa się zachciało jechać do jaśnie celebryty
Fotka spoczko, klimatyczna.
No a jak do Zamościa trzeba było kiedyś pojechać
ale drogi tam mają dziwne xD
Kolejna trasa, tym razem z Zamościa do Okolic Warszawy.
Godzinny odpoczynek gdzieś na parkingu za Zamościem
Fotka z Ferrari
Serwis Hamulców po dostarczonym ładunku
Dzięki
, staram się by to wychodziło jak najlepiej i mam nadzieję że dobrze się to ogląda.
Kolejne fotki z dzisiejszej trasy, zrobiłem ok 350km i był tylko jeden postój ale nie udało mi się zrobić fotki
Załadunek o 3:50
Wyjazd z Firmy o 4:40
200km od celu..
Rozładunek o 14:45