eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Gra wywala do Pulpitu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Mam jakiś problem z grą.Wydaje mi się, że problem pojawia się na części mapy w północnych krajach (Skandynawia). Miałem np. transport na północ Finlandii i za każdym razem wywalało mi zaraz jak ukazało mi się miasto Rovaniemi. W tym miejscu zauważyłem to szczególnie, bo kilka razy próbowałem od nowa wjechać to tego miasta, ale nigdy mi się to nie udało. Zawsze błąd pojawia się w tym samym miejscu. Myślę, że jest to jakiś problem z ładowaniem mapy.. Gra zacina się na kilka sekund, po czym wyrzuca do Pulpitu, bez żadnego błędu. Proszę o pomoc

Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
W międzyczasie udało mi się znaleźć rozwiązanie na zagranicznym forum. Okazało się, że winny jest Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.. Wyłączyłem go i udało mi się dojechać do Rovaniemi Smile Może komuś przyda się ta informacja Wink Temat do zamknięcia
Przekierowanie