eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Transport oczami LLUka-zdjęcia i ujęcia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Siemka!Większość forumowiczów już mnie kojarzy.Postanowiłem odpocząć trochę od chłodni i nie tylko jeździć ale i się poruszać.Obdzwoniłem znajome firmy i kupli szoferów.Jeden z nich załatwił mi robotę w duńskiej firmie.Dostałem Volvo FH13 IV generacji z silnikiem o mocy 500 koni.W tym wątku będę wrzucał krótkie relacje ze swoich poczynań za kółkiem.A oto moja czerwona strzała Big Grin

Image
Naczepa chyba za nisko siedzi. Ale poza tym fajnie się prezentuje ten zestaw Big Grin Czekam na relację !
Dziwnie to wygląda trochę że naczepa jest niżej niż kabina
(18/02/2019 07:42 PM)Master44 napisał(a): [ -> ]Dziwnie to wygląda trochę że naczepa jest niżej niż kabina

Niestety nie znam się na tym więc nie poprawię Sad
Małe,ostatnie polowanie Big Grin

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Po co tak machasz tym telefonem?
Liaz w bardzo ciekawym ujęciu + czarno białe nadaje fajny klimat. MAN - mam do tej marki sentyment Smile - ładnie się odbija w kałuży Big Grin
Co te zdjęcia takie poobracane?
@Seba11,@Urbannn jeśli chodzi o Renate i Liaza,to w garażu siedleckiego PKP PLK było bardzo mało miejsca żeby w ogółe uchwycić te pojazdy.Co do Lexusa to robiłem w pośpiechu i tak wyszło,wiem mój błąd,lecz dopiero się uczę Big Grin
Przepraszam, że screen ale normalne uciekło..
Image
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Przekierowanie