26/05/2019, 09:34 PM
Kilka obrazków z gry ode mnie - ("bez makijażu"). Jestem zatwardziałym "symulantem" (dotychczas lotnicze) - widok tylko z kokpitu tzn. z kabiny
Gra bez "dopalaczy" graficznych, więc trochę kanciaste modele, nie tak śliczne jak większość fotek w tym dziale.
Genua (IT) - okolice Lotniska, widoczne na poboczu śmieci - miejskie służby oczyszczania strajkują
Ostatnie rondo przed wjazdem do Gdyni:
Gdynia - kierunek port:
Växjö (S), późna noc - komuś się "przysnęło".
Bałtycki Szlak (płn. odcinek) - zmierzch.
Moim zdaniem, chmury w ETS2 są b. dobrze odwzorowane, podobnie jak i deszcz.
"Zapłakany" Sztokholm.
To właśnie deszcz z okresu gry w demo przekonał mnie, że warto kupić pełną wersję gry i kolejne DLC-ki.
Szum uderzających o szyby kropel, spływające krople ograniczające widoczność to jest to co znam z real'a.
Poświęciłem mu nawet krótki film Zachód słońca, burza z deszczem - Praga (CZ).
Zlecenie #2 - demo, sterowanie: TWCS Throttle z zestawu: Thrustmaster T16000M FCS Hotas, kółko myszy - przyspieszenie, lewy przycisk myszy hamulec
Film HD 1080/60 fps (5:11), bez narracji, tylko muzyczka i ETS2:
Gra bez "dopalaczy" graficznych, więc trochę kanciaste modele, nie tak śliczne jak większość fotek w tym dziale.
Genua (IT) - okolice Lotniska, widoczne na poboczu śmieci - miejskie służby oczyszczania strajkują
Ostatnie rondo przed wjazdem do Gdyni:
Gdynia - kierunek port:
Växjö (S), późna noc - komuś się "przysnęło".
Bałtycki Szlak (płn. odcinek) - zmierzch.
Moim zdaniem, chmury w ETS2 są b. dobrze odwzorowane, podobnie jak i deszcz.
"Zapłakany" Sztokholm.
To właśnie deszcz z okresu gry w demo przekonał mnie, że warto kupić pełną wersję gry i kolejne DLC-ki.
Szum uderzających o szyby kropel, spływające krople ograniczające widoczność to jest to co znam z real'a.
Poświęciłem mu nawet krótki film Zachód słońca, burza z deszczem - Praga (CZ).
Zlecenie #2 - demo, sterowanie: TWCS Throttle z zestawu: Thrustmaster T16000M FCS Hotas, kółko myszy - przyspieszenie, lewy przycisk myszy hamulec
Film HD 1080/60 fps (5:11), bez narracji, tylko muzyczka i ETS2: