eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: New Summer v4.9
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Image

Cytat:Ten mod poprawia domyślne letnie środowisko i pogodę oraz przekształca starsze części mapy w nowszą grafikę w wysokiej rozdzielczości.

Kluczowe cechy:
Stare drogi, pola, trawa, teren, chodniki, krawężniki, żywopłoty, balustrady, ściany drzew i inne tekstury zastąpione wersjami o wyższej rozdzielczości Zamieniono
modele drzew o niskiej rozdzielczości na nowe na różnych mapach
Ulepszenia trawy
Ulepszona odmiana
roślinności Dodano więcej kwiecistej roślinności
Ulepszenia pogodowe
Ulepszono krople deszczu na przedniej szybie

Współpracuje z Promods, TSM, Rus Map, MHA i innymi.
Działa ze wszystkimi mapami DLC

Image

Image

Image

Image

Cytat:Zalecane ustawienia:
Szczegółowość roślinności: Wysoka
Gęstość trawy: Wysoka

Ważne!!
Wyłącz inne mody graficzne, pogodowe i HDR, w przeciwnym razie mogą wystąpić problemy, konflikty i awarie.
Jeśli używasz Next-Gen, używaj tylko podstawowej części tego modu.
Nowe lato powinno mieć wysoki priorytet w Mod Managerze.

Info:
Autor: Grimes
Wersja gry: 1.45

Główny Mod:

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Extreme Summer Grass v4.9 - Opcjonalny dodatek zwiększający gęstość trawy, miejsce powyżej New Summer)

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
To jest najlepsza modyfikacja graficzna,lekka i o dziwo dobra.
Bardzo dobra modyfikacja, działająca z wieloma mapami i innymi modami. W dodatku u mnie nie ma żadnego spadku wydajności. POLECAMWykrzyknik
Mod bardzo dobry. Widać różnicę.
Podgląd na screenach

mod off https://zapodaj.net/813a1d49cd38d.png.html
mod on https://zapodaj.net/43ed3ba748f63.png.html

PS. Czasami można spotkać krzaki, na środku drogi. Wink Myślę, że jest to spowodowane, właśnie przez ten mod.
Image

Image

Image

Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Pobieranie Modyfikacji:

Wersja gry: 1.35.xx
Przeniosłem post #5 użytkownika Kurdianeł do 'oryginalnego' (pierwotnego) tematu by nie tworzyć niepotrzebnych dubli. Przy okazji zmieniłem link na aktualny oraz zmieniłem nazwę wątku na aktualną - dzięki Kurdianeł Smile.
Aktualizacja do wersji 3.2 w post #1.
Aktualizacja modyfikacji w poście #1.

Cytat:Zmiany w wersji 3.5:
- Zaktualizowany do wersji 1.37
- Poprawa pogody
- Ulepszenia tekstury drogi
Aktualizacja do wersji 4.9 na łatkę 1.45 w post #1.
Przekierowanie