eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Kanada by promods
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam orientuje się ktoś kiedy promods wyda mapę kanady.Albo skąd ją pobrać czy jest beta?. Z góry dzieki
Nie została jeszcze wydana i sami twórcy niewiedzą kiedy będzie gotowa.
(02/07/2019 10:50 AM)Dawid2849 napisał(a): [ -> ]Nie została jeszcze wydana i sami twórcy niewiedzą kiedy będzie gotowa.

dzięki ale ja tak mysle ze jeszcze pol roku dorobią jeszcze tam trochę potestuja naprawia i wyjdzie
(02/07/2019 12:00 PM)filipiaaczeq napisał(a): [ -> ]
(02/07/2019 10:50 AM)Dawid2849 napisał(a): [ -> ]Nie została jeszcze wydana i sami twórcy niewiedzą kiedy będzie gotowa.

dzięki ale ja tak mysle ze jeszcze pol roku dorobią jeszcze tam trochę potestuja naprawia i wyjdzie

Skoro myślisz że wyjdzie za pół roku to po co zakładałeś taki bezsensowny temat? ciężko było wpisać i poszukać na Google coś o tej mapie? czy jest czy jej nie ma?, nie, najlepiej tu napisać a potem się bawić w specjalistów ds planowania wydawania map..
(02/07/2019 12:45 PM)Dorpolowy napisał(a): [ -> ]
(02/07/2019 12:00 PM)filipiaaczeq napisał(a): [ -> ]

Skoro myślisz że wyjdzie za pół roku to po co zakładałeś taki bezsensowny temat? ciężko było wpisać i poszukać na Google coś o tej mapie? czy jest czy jej nie ma?, nie, najlepiej tu napisać a potem się bawić w specjalistów ds planowania wydawania map..
to tylko tak myslalem w internetach nikt o tym oficjalnie nie pisal to moje przeczucie a nie real.
Żeby nie było nowego tematu jak my do kanady dojedziemy skoro nie ma np.stanu montana Dakoty pln. pld. w wgl teleportacja przez garaz czy co? chyba ze przez Waszyngton ale 1 stan
'It will be ready when it will be done" Tylko tyle można napisać.
(02/07/2019 03:01 PM)filipiaaczeq napisał(a): [ -> ]Żeby nie było nowego tematu jak my do kanady dojedziemy skoro nie ma np.stanu montana Dakoty pln. pld. w wgl teleportacja przez garaz czy co? chyba ze przez Waszyngton ale 1 stan

Ty, to weź pierdzielnij te stany w map editorze które wymieniłeś, to ułatwisz robotę dla Promodsa! będą Ci bić pokłony, a tak na serio to zaczyna się gdybanie co by było gdyby, gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem, a tak na poważnie, to nie wiadomo Co planuje promods. trzeba cierpliwie czekać na więcej informacji, które wyjdą z oficjalnego źródła.
"It will be ready, when it's ready"
Jak MATAMET pisał Tongue
(02/07/2019 03:01 PM)filipiaaczeq napisał(a): [ -> ]Żeby nie było nowego tematu jak my do kanady dojedziemy skoro nie ma np.stanu montana Dakoty pln. pld. w wgl teleportacja przez garaz czy co? chyba ze przez Waszyngton ale 1 stan

Z tego co czytałem póki co będzie tylko Kolumbia Brytyjska, więc spokojnie przez Waszyngton jest dojazd, na pierwsze wydanie mapy więcej nie potrzeba.
Stron: 1 2
Przekierowanie