Witam! Pobrałem mody na TGX e6 by Madster i RJL i niestety nie mogę ich używać pomimo iż są to modyfikacje odpowiednie do mojej wersji i włączyłem je w menadżerze modów.Problem z TGX'em jest taki,że nie ma go w salonie,grałem 2,3 tygodnie temu na nim i normalnie w salonie mogłem go kupić.Jeśli chodzi o Scanie RJL to problem jest taki,że wchodząc do salonu zmieniam kolejne oferty aby wybrać auto z modyfikacji i w okolicy 3/4 propozycji gdzie pojawia się scania new generation gra wywala do pulpitu.Moda RJL używałem dzień wcześniej i działał bez problemu.Nie wiem co może być przyczyną w plikach nie grzebałem.Z góry dziękuje za pomoc
reinstal nie pomógł
LOG w linku niżej
https://pastebin.com/BvCH6PyY
PS.Sorki,że dodaje drugi raz ale nie miałem czasu dać log wczesniej
Pewnie jakieś mody zaraz napiszę wincyj
Niestety nic oczywistego jak dla mnie w logu nie ma ale jakiś spec na forum na pewno rozkmini coś
(04/08/2019 12:20 PM)filipiaaczeq napisał(a): [ -> ]Niestety nic oczywistego jak dla mnie w logu nie ma ale jakiś spec na forum na pewno rozkmini coś
Dzięki,że obczaiłeś oby tak było jak mówisz
być może to wina tego,że wyczyściłem cały folder plików tymczasowych
A wyłącz dodatki do rjl mam tu na myśli rejki malowanie może to robi jakiś niewidoczny błąd
(04/08/2019 12:07 PM)Kędzierzawy napisał(a): [ -> ]Witam! Pobrałem mody na TGX e6 by Madster i RJL i niestety nie mogę ich używać pomimo iż są to modyfikacje odpowiednie do mojej wersji i włączyłem je w menadżerze modów.Problem z TGX'em jest taki,że nie ma go w salonie,grałem 2,3 tygodnie temu na nim i normalnie w salonie mogłem go kupić.Jeśli chodzi o Scanie RJL to problem jest taki,że wchodząc do salonu zmieniam kolejne oferty aby wybrać auto z modyfikacji i w okolicy 3/4 propozycji gdzie pojawia się scania new generation gra wywala do pulpitu.Moda RJL używałem dzień wcześniej i działał bez problemu.Nie wiem co może być przyczyną w plikach nie grzebałem.Z góry dziękuje za pomoc
reinstal nie pomógł
LOG w linku niżej
https://pastebin.com/BvCH6PyY
PS.Sorki,że dodaje drugi raz ale nie miałem czasu dać log wczesniej
Proponuje kupić oryginał i nie będzie problemu bo na piracie to różne kwiatki czasem się dzieją.
(04/08/2019 12:26 PM)Dawid2849 napisał(a): [ -> ]Ja tam widzę piracika
Niestety innego wyjścia póki co nie ma
(04/08/2019 12:27 PM)Kędzierzawy napisał(a): [ -> ] (04/08/2019 12:26 PM)Dawid2849 napisał(a): [ -> ]Ja tam widzę piracika
Niestety innego wyjścia póki co nie ma
A był ETS parde dni temu na promocji na steam 20-30 zł A nie było by takich problemów