Witam
mam mały problem z wezwaniem serwisu
Gdy wciskam klawisz przypisany do strony diagnostyki wyrzuca grę do pulpitu. Problem występuje w Ets 2 jak i w Ats. Zmiana przypisania tej funkcji do innego innego klawisza nie pomogła. Proszę o pomoc.
https://pastebin.com/KLBd0PVW
Masz na pewno oryginalną grę? bo coś dziwne rzeczy w logu są
Pierwsze co.. grasz na modyfikacjach? Jeśli tak to je wyłącz i sprawdź. Jeśli to nie pomaga lub ich nie używasz sprawdziłbym innego save'a a w najlepszym wypadku reinstall gry, albo chociaż spójność plików chociaż rzadko kiedy co ona pomaga.
Sprawdź te pare rzeczy i daj znać
I po drugie też mnie ciekawi czy gra oryginał bo ścieżka jak na STEAM, ale w konsoli ewidentnie wywala wersje nie steamowską :V
(05/10/2019 12:37 PM)filipiaaczeq napisał(a): [ -> ]Masz na pewno oryginalną grę? bo coś dziwne rzeczy w logu są
Ets 2 jak i Ats są to wersje pudełkowe
(05/10/2019 12:41 PM)Galaxy napisał(a): [ -> ]Pierwsze co.. grasz na modyfikacjach? Jeśli tak to je wyłącz i sprawdź. Jeśli to nie pomaga lub ich nie używasz sprawdziłbym innego save'a a w najlepszym wypadku reinstall gry, albo chociaż spójność plików chociaż rzadko kiedy co ona pomaga.
Sprawdź te pare rzeczy i daj znać
I po drugie też mnie ciekawi czy gra oryginał bo ścieżka jak na STEAM, ale w konsoli ewidentnie wywala wersje nie steamowską :v
Problemem okazał się mod na pasek Hud (ATS New Route Advisor v1.3 by XEBEKzs). Będę musiał poszukać jakiegoś zamiennika, ponieważ standardowy jest nieporęczny.
Bardzo dziękuje za pomoc