eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: ETS2 1.35 - PM/PR/RM i kilka innych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dziękuję Zespołowi PolReb za wydanie mapki pod 1.35 Smile

I tym sposobem mamy znów zestaw map by Rene Wink

Bez zbędnych słów - tylko obrazki.

SZEROKOŚCI

Image

Image

Image

Image

Image
a mógł byś wstawić jeszcze fotki jak na mapie się to prezentuje ? czy wszystko jest ok:-)
Jak połączenie między PL A Brzesciem?
wiadomo kiedy można się spodziewać PR pod 1.36? Nie chciałbym żebyście mnie źle zrozumieli, chcę tylko wiedzieć czy opłaca mi się cofać do 1.35, pobierać starszego PM. Chciałbym uniknąć sytuacji w której się okażę, że jutro/pojutrze wyjdzie Poland pod 1.36 Big Grin

pozdrawiam
(17/12/2019 01:10 PM)Tomek1383 napisał(a): [ -> ]a mógł byś wstawić jeszcze fotki jak na mapie się to prezentuje ? czy wszystko jest ok:-)

Jedynie koło Ostrów Mazowiecka jest urwana S8 Sad

@prenrzyk - Jest ok Wink
(17/12/2019 09:14 PM)Rene-GAD napisał(a): [ -> ]
(17/12/2019 01:10 PM)Tomek1383 napisał(a): [ -> ]a mógł byś wstawić jeszcze fotki jak na mapie się to prezentuje ? czy wszystko jest ok:-)

Jedynie koło Ostrów Mazowiecka jest urwana S8 Sad

@prenrzyk - Jest ok Wink

no właśnie widzę bo zrobiłem tak jak wstawiłeś ustawienia map ale to jest mały błąd do przyjęcia:-) zawsze można jechać przez ostrołękę i będzie ok:-)
Połączenie między Przemyśl - Sanok droga 28 również jest przerwane
To jest ewidentnie kwestia braku road connection, pewnie na dniach to wyjdzie. Trzeba poczekać.
(17/12/2019 09:44 PM)prenrzyk napisał(a): [ -> ]Połączenie między Przemyśl - Sanok droga 28 również jest przerwane

no masz racje jeszcze tu jaki piszesz ale tyle się czekało za polandem ze warto tak grać i czekać z fixami:-)
No to cierpliwie czekamy.
Stron: 1 2
Przekierowanie