eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: BMW 730i 1990
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Przedstawiam następcę Passata Big Grin BMW serii 7 wyposażone w benzynowy silnik 3.0 połączony oczywiście z 5-cio biegowym automatem (manuala bym nie chciał). Samochód niedawno sprowadziłem z Belgii bezpośrednio od 3 właściciela. Bawarka posiada w pełni potwierdzony książką serwisową i wieloma wydrukami przebieg 209 tys. km. BMW wyposażone jest między innymi w automatyczną klimatyzację, wszystkie szyby elektryczne i lusterka i wiele innych rzeczy o których nie chce mi się pisać :E Wnętrze jest w świetnym stanie, jak nowe. Jedynym mankamentem jest małe ognisko korozji na lewym błotniku (auto stoi już u lakiernika i na dniach będzie można cieszyć się pięknie polakierowanym błotnikiem), cała reszta samochodu jest w świetnym stanie, lakier w pełni oryginalny.
Zdjęcia jeszcze z Belgii, jak będę miał więcej czasu porobię coś lepszego.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
O, eleganckie Big Grin Tego bym się nie spodziewał Big Grin
Kupiłem ją trochę z sentymentu, tato miał taką we wczesnych latach 2000, tylko z 3.5.
Mój ojciec miał kiedyś E28 właśnie z silnikiem od E32 3,5 litra Big Grin Motor nie do zajechania
Oj naprawdę wiele aut może pozazdrościć tak ładnego wnętrza szczególnie w takim wieku. Udało Ci się znaleźć myśle że perełke, ale może to kwestia że sprowadzone bo większości polaków nie dba o auta, ale no nie wiem. Nie mniej jednak furka prezentuje się pięknie ! Big Grin
Bawara cud miód <3 pozdro
Piękna siódemka! Dbaj o nią, jak bede na urlopie w pl to mam nadzieję ze uda się zrobić spot z moja bawarka jeśli zarejestruhe Smile
Powiem, że pierwsza klasa auto ! :o
W latach 80 i 90 beemki miały jednak to coś czego im teraz brakuję :E
Przekierowanie