Witam, mam problem, ponieważ wywala mi grę do pulpitu tu po załadowaniu jakieś 20 % paska ładowania. Patrzyłem na log i nie rozumiem co oznacza ostatnia linijka i nie wiem czy ona jest winowajcą? Proszę o pomoc!
Mój LOG:https://pastebin.com/Ph9ne6jp
Podeślij screen z kolejnością modyfikacji mapowych jeśli jakieś posiadasz. Bo podejrzewam albo złą kolejność albo złą wersje modyfikacje pod wersję gry której używasz.
Zmieniłbym kolejność dwóch plików Rusmapa. Ustawiłbym w kolejności przeciwnej niż masz teraz czyli najpierw model, a potem models 2. Jeśli to niczego nie zmieni, próbowałbym zlikwidować chociaż na chwile dla testu całego tego AfroMapa, by mieć pewność że on nie przeszkadza w działaniu ProModsa.
Jednym z przypadków jakie wyczytałem w internecie może być nawet i modyfikacja na realne loga firma, a widzę że taką posiadasz. Spróbuj ją dezaktywować. Jeśli problem będzie nadal, wydaje mi się że efektywniejszą opcją będzie dezaktywować wszystkie mody i włączać je po kolei, sam promods, potem poland, rusmap itp i zobaczyć po jakiej modyfikacji Cie wyrzuci do pulpitu.
No miałeś rację real company logo 2.7 wczytało co prawda za 4 razem bo jakieś błędy z dx11 i logo polanda, ale wczytało
Na tych screenach nie widzę połączenia pomiędzy ProMods i RusMap.
PM243 RM v136 roadconnection