Cześć. Mam problem z którym spotkałem się pierwszy raz i nie wiem jak temu zaradzić. Mianowicie, gdy wczytuję pmd modelu z intka do zmodeler to mieszają mi się wszystkie varianty, tzn - standardowy jest wymieszany z ekskluzywnym. Wcześniej robiłem ten samochód i nie miałem tego problemu, chodzi o intek Range T. Próbowałem wyciągnąć model od nowa z base na bazę intka i dzieje się znów to samo, a jak mówię wcześniej tego nie było. Byłbym wdzięczny za pomoc, a poniżej dorzucam fotkę o co dokładniej mi chodzi - zwróćcie uwagę na fotel, kierownice i boczki drzwi.
(26/02/2020 12:39 PM)sebi12 napisał(a): [ -> ]Cześć. Mam problem z którym spotkałem się pierwszy raz i nie wiem jak temu zaradzić. Mianowicie, gdy wczytuję pmd modelu z intka do zmodeler to mieszają mi się wszystkie varianty, tzn - standardowy jest wymieszany z ekskluzywnym. Wcześniej robiłem ten samochód i nie miałem tego problemu, chodzi o intek Range T. Próbowałem wyciągnąć model od nowa z base na bazę intka i dzieje się znów to samo, a jak mówię wcześniej tego nie było. Byłbym wdzięczny za pomoc, a poniżej dorzucam fotkę o co dokładniej mi chodzi - zwróćcie uwagę na fotel, kierownice i boczki drzwi.
siema tak troszke nie w temacie ale podeslal bys tego intka z ss? bylbym wdzieczny