eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Orientblau Widow E46
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
To i ja zaprezentuje swój "projekt".

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Na początek powiem że to cały czas jeden i ten sam samochód. Przeszedł szereg zmian i modyfikacji.

Teraz trochę o samym aucie:

Marka: BMW
Model: E46
Typ nadwozia: Sedan
Rok produkcji: 1998r
Silnik: M43TUB19
Moc: 118 KM
Przebieg: +/- 318 tyś. kilometrów

Z ciekawostek mogę powiedzieć że w ciągu życia auta jestem drugim jego właścicielem.

Ogólnie mogę powiedzieć że przez 3 lata auto od seryjnego zwykłego przedlifta z czarnymi skórami zmieniło się na polifta w kompletnym MPakiecie zewnętrznym, berzową tapicerką sportsitze i w letnim setupie na 18" felgach S135.

Jeżeli będziecie zainteresowani historią jak doszło do wszystkich zmian to postaram się odnaleźć zdjęcia i opisać wszystko.
Bardzo dobry samochód, niemiec pod kocem trzymał, do granicy gonił, do dziś dzwoni żeby posłuchać silnika xD
Autko bardzo ładne, wizualnie zmieniło się na duży +! Czekam na dalsze rozwinięcie tego projektu! Ok
Ten pług do śniegu jest okropny
^^ Tym bardziej przy tych felgach XD
(29/02/2020 04:52 PM)Anaheim napisał(a): [ -> ]^^ Tym bardziej przy tych felgach XD

Łukaszu przeczytaj uważnie post Smile Aktualnie setap zimowy, na lato 18" S135 Smile
(29/02/2020 05:03 PM)Beniel napisał(a): [ -> ]Łukaszu przeczytaj uważnie post Smile Aktualnie setap zimowy, na lato 18" S135 Smile

Wiem ale to nie ma znaczenia, że kiedyśtam masz inne felgi. Wygląda strasznie z tymi felgami i koniec :E
(29/02/2020 05:17 PM)Anaheim napisał(a): [ -> ]
(29/02/2020 05:03 PM)Beniel napisał(a): [ -> ]Łukaszu przeczytaj uważnie post Smile Aktualnie setap zimowy, na lato 18" S135 Smile

Wiem ale to nie ma znaczenia, że kiedyśtam masz inne felgi. Wygląda strasznie z tymi felgami i koniec :E

Te felgi są straszne, też na nie patrzyć nie mogę xD
Zabierz się za detailing samochodu z zewnątrz bo trochę jest brudna ale trzymam kciuki za ten projekt.Nie za mało mocy jak na taki samochód ?
Nie lepiej bylo po prostu kupić polifta?
Stron: 1 2
Przekierowanie