eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Fotki Badyla
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam. W tym wątku będę zamieszczał swoje screeny z ETS2 Smile Zapraszam do oglądania i komentowania.Miło widziane porady co zmienić,poprawić itp Smile
Image
Image
Image
Image
Coś jest nie tak - wyświetla się tylko jedna fotka a po drugie wstawiaj wypośrodkowane fotkiSmile
Poprawiłem. Nie wiem co mogło być nie tak ,gdyż ja normalnie widziałem fotki Smile
fajny zestawik
Fotki ogólnie okej a co do porad to czasami można by pobawić się w przycięcie np. w pierwszej fotce aby było trochę mniej podłoża.
Witajcie. Dziś kolejna porcja fotek z trasy do Włoch,moim diamencikiem <3
Nie są idealne ale cały czas się uczę Smile
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Bardzo fajne fotki i ujęcia ale na przedostatniej coś chyba za dużo tych czerwonych ledów dałeśSmile
(14/03/2020 08:36 PM)Old Ted napisał(a): [ -> ]Bardzo fajne fotki i ujęcia ale na przedostatniej coś chyba za dużo tych czerwonych ledów dałeśSmile

Dzięki ! .Tak rzeczywiście trochę przegiąłem z ledami..Musze je wywalić bo i w lusterkach razi po oczach Big Grin
Witajcie .Dziś fotki zestawów które prawdopodobnie pojawią się w projekcie VS który ukaże się na forum w najbliższym czasie Big Grin
Image
Image
Image
Gdyby nie ten walący po oczach HDR w szczególności na pierwszej fotce, było by całkiem sympatycznie :E
Stron: 1 2
Przekierowanie