eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Mercedes Sprinter 2019 | BETA 0.3 | Aktualizacja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mercedes Sprinter 2019

Po wielu godzinach pracy nad tym modem mogę wam go oficjalnie udostępnić. Modyfikacja jest aktualnie w wersji beta i mogą występować błędy, a jeżeli któryś z nich wystąpi proszę o napisanie mi wiadomości w celu naprawienia błędu.

Aktualizacja - BETA 0.3- Zmiany:
☆ Pojazd został podniesiony na tylnej osi 'Standard 4x2' oraz zostało dodane nowe zawieszenie 'Loaded 4x2' z efektem wizualnym jak by pojazd był załadowany
☆ Naprawiono kolizje w górnej części pojazdu oraz kamerę '2'
☆ Dodano wiele opcji malowania części
☆ Dodana została tablica rejestracyjna na pineskę pozwalając ustawić własną tablice rejestracyjną poprzez edycje pliku .dds. W paczce znajduje się od tego specjalny folder.
☆ Naprawiony został wskaźnik prędkości na wyświetlaczu.
☆ W interiorze została dodana tylna ścianka oraz zostało poprawione kilka drobnych rzeczy

Zakazuję jakiejkolwiek edycji tej modyfikacji oraz wrzucanie jej na swój hosting.
Zezwalam na wynoszenie tej modyfikacje na inne strony z zachowaniem oryginalnego linku do modyfikacji oraz podaniu prawidłowych autorów.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Autorzy:
KacperKWC, DamianSVW, Trzpro, Gökhan Demirhan

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Co w nim zrobiliście ?
(29/03/2020 09:43 AM)Tytusik86 napisał(a): [ -> ]Co w nim zrobiliście ?

Wszystko, nie ma tej wersji wydanej nigdzie.
Ładny model i w końcu jakiś busik z dobrze wykonanym wnętrzem.
Jedyny błąd jaki znalazłem, z kamery zewnętrznej przy hamowaniu kiedy zapalają się światła stop, gra mocno klatkuje.
EDIT. Z kamery wewnętrznej, nie widać tylnej ściany za siedzienim.

Jakieś plany na dalszy rozwój?
Wkońcu jakiś fajny oganięty busik Smile
(01/04/2020 03:57 PM)MATAMET napisał(a): [ -> ]Ładny model i w końcu jakiś busik z dobrze wykonanym wnętrzem.
Jedyny błąd jaki znalazłem, z kamery zewnętrznej przy hamowaniu kiedy zapalają się światła stop, gra mocno klatkuje.
EDIT. Z kamery wewnętrznej, nie widać tylnej ściany za siedzienim.

Jakieś plany na dalszy rozwój?

Jeśli chodzi o klatki dzieje się to z tego powodu iż jest tam multum flar które generują światło stopu, co do interioru to ja nie mam na to wpływu z powodu że, nie jestem jego właścicielem, jeśli właściciel zaktualizuje swoją modyfikację ja będe w stanie wstawić nowy interior.
Aktualizacja modyfikacji w Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść..

Aktualizacja - BETA 0.2- Zmiany:
☆ Dodano 5 wariantów zderzaków, klamek i lusterek
☆ Dodano nowe opcje kolorystyczne pojazdu
☆ Pojazd po aktualizacji powinnien mieć lepszą przyczepność na drodze
☆ Zniwelowano problem z drastycznym przyśpieszaniem pojazdu
☆ Naprawiony został model kolizyjny
☆ Dodano większość ikon wyboru części u dilera oraz warsztacie
☆ Naprawiono flary w lusterkach

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Aktualizacja modyfikacji w Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść..

Aktualizacja - BETA 0.3- Zmiany:
☆ Pojazd został podniesiony na tylnej osi 'Standard 4x2' oraz zostało dodane nowe zawieszenie 'Loaded 4x2' z efektem wizualnym jak by pojazd był załadowany
☆ Naprawiono kolizje w górnej części pojazdu oraz kamerę '2'
☆ Dodano wiele opcji malowania części
☆ Dodana została tablica rejestracyjna na pineskę pozwalając ustawić własną tablice rejestracyjną poprzez edycje pliku .dds. W paczce znajduje się od tego specjalny folder.
☆ Naprawiony został wskaźnik prędkości na wyświetlaczu.
☆ W interiorze została dodana tylna ścianka oraz zostało poprawione kilka drobnych rzeczy

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Jak ustawić własną tablice rejestracyjną:

Dobry poradnik, na pewno się przyda
Stron: 1 2
Przekierowanie