eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Zdjęcia Hiszpana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witajcie
Zakładam ten temat ponieważ fotografia jest takim moim natchnieniem do różnego typu krajobrazów, historycznych i ciekawych miejsc i chociaż nie dysponuje konkretnym sprzętem, mam nadzieje że was ten wątek zaciekawi.

Na pierwszy strzał, chciałem pokazać w miarę moich możliwości i do jakiego stopnia (wiem że to jest autostrada R-2 od Madrytu na Zaragoze, ale znam obiekt i jest bardzo podobny do A-2) jesteście w stanie porównać i ocenić pracę ekipy z Promods, poziom dopracowania szczegółów tych które muszą się pojawić. Biggrin

Jest to temat który mnie zaciekawił jak sobie pojechałem rowerem i zauważyłem, jak na mój gust, spore podobieństwo co do intensywności roślin na obiekcie jakim jest autostrada, znaki, itd.

Pozdrawiam.

PS. Narazie jest to początek ale mam nadzieję że zachęce do oglądania i komentowania w dalszym ciągu. Na niektórych będzie troszkę jaśniej lub ciemniej z tego względy że kąt pod jakim były one robione wymagały dobrego światła, a jak widać, urok zachodzącego słońca jest mile widziany.

Image

Image

Image

Fotki są super tak trzymaćSmile
Bardzo fajne ujęcia i fotografieSmile Później chciałbym abyś tu wrzucał różnorodne ujęcia i więcej fotografiiSmile
Bardzo ładne fotki. Szkoda, że w Polsce ciężko trafić na podobny widok.
@Old Ted owszem tak będzie. Z moich tras do Polski mam kilka ujęć więc z pewnością się tu pojawią.
@PLAYER, wystarczy dobry kąt Tongue i trochę wyobraźni Big Grin. Polska ma się czym chwalić. Wszędzie można dostrzec piękno Big Grin.
Witam wszystkich

Oto Iveco Hi-Way XP 570 HP

Poszukując w moich starych zdjęciach (zrobione starą jeszcze komórką) spotkaliśmy z moją rodziną w drodze do Polski
(było to dokładnie przed Zaragoza, lub jak to mówią, Saragossą) piękną 570 HP pod wersję XP, Iveco Hi-Way, ze skinem Ferrari Tribute Big Grin.
Wprawdzie jest to screenshot przy odtworzeniu pliku wideo ale wydaje mi się że warto go tutaj dodać Tongue.

Image
Ładna fotka, i fajnie pokazuje rozmiar ciężarówki Big Grin.
Witam
Oto Scania R580 Streamline

Zostawiam parę fotek z mojej rowerowej przejażdżki.

Kilka szczegółów: R580, pasek aluminiowy z napisem King of The Road,
dolne klapki (chyba tak się nazywają) również z tym samym napisem,
chromowany front grila, firanki żółto-czerwone, lusterka w matowym chromie, oraz kilka chromowanych obróbek wokoł karoseri.

Image

Image

Image

Image
Bardzo ładnie. Jeżeli można zapytać to ile km zazwyczaj jezdzisz rowerem?
(21/06/2020 04:11 PM)PLAYER napisał(a): [ -> ]Bardzo ładnie. Jeżeli można zapytać to ile km zazwyczaj jezdzisz rowerem?

Godzinę po 20 km Big Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie