eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Steam cloud
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Jak przegrać ets2 na inny komputer żeby zachować wszystkie punkty w grze? Mam jedno konto na steam, zainstalowałem steam na nowym komputerze mam zaznaczoną opcje steam cloud i musiałem zainstalowywać grę od nowa i profil sie nie przegrał. Czy da sie teraz jakoś to zrobić? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Nie wiem na jakiej zasadzie działa Steam Cloud, ale chyba najlepiej to skopiować ze 'starego' komputera sobie cały katalog z zapisami gry, a więc ten gdzie masz zapisany profil i wszelkie ustawienia.
(03/07/2020 04:56 PM)RadolSzczecin napisał(a): [ -> ]Nie wiem na jakiej zasadzie działa Steam Cloud, ale chyba najlepiej to skopiować ze 'starego' komputera sobie cały katalog z zapisami gry, a więc ten gdzie masz zapisany profil i wszelkie ustawienia.

Czyli cały ten folder ,, euro truck simulator 2" co jest w dokumentach czy ten co jest w plikach lokalnych na steam?
(03/07/2020 05:12 PM)Bartek11024 napisał(a): [ -> ]
(03/07/2020 04:56 PM)RadolSzczecin napisał(a): [ -> ]Nie wiem na jakiej zasadzie działa Steam Cloud, ale chyba najlepiej to skopiować ze 'starego' komputera sobie cały katalog z zapisami gry, a więc ten gdzie masz zapisany profil i wszelkie ustawienia.

Czyli cały ten folder ,, euro truck simulator 2" co jest w dokumentach czy ten co jest w plikach lokalnych na steam?

W dokumentach Wink
(03/07/2020 05:21 PM)Kalim napisał(a): [ -> ]
(03/07/2020 05:12 PM)Bartek11024 napisał(a): [ -> ]

W dokumentach Wink
OK, dzięki wielkie.
Przekierowanie