Coś niepokojąceo się dzieje z moją grą. Otóż od wczoraj za każdym razem gdy otwieram jeden z profili to gra się wczytuje prawie że 20 minut i to cały czas. W dodatku w Logu widzę masę jakiś dziwnych błędów. Rzuci ktoś okiem?
https://pastebin.com/tDzrq7dv
Dodam że też czasami jest tak że podczas wejścia do menu gra wywala do pulpitu
W game.log widzę, że masz modyfikację Promods. Bardzo proszę o podanie specyfikacji laptopa, wersji ets 2. I wszystkie mody.
(13/07/2020 09:47 PM)superpiotr4 napisał(a): [ -> ]W game.log widzę, że masz modyfikację Promods. Bardzo proszę o podanie specyfikacji laptopa, wersji ets 2. I wszystkie mody.
Jakbyś dobrze patrzył to w logu przecież masz te wszystkie informacje - po to się podaje własnie .log
Dużo błędów bodajże związanych z jakąś mapką.
Jeśli okazałoby się że zmieniałeś/aś (xD?) modyfikacje to nic dziwnego. Podczas zmiany modów graficznych mi na dosyć dobrej konfiguracji gra potrafi się wczytywać z 3-4 minuty.
(13/07/2020 09:58 PM)RadolSzczecin napisał(a): [ -> ] (13/07/2020 09:47 PM)superpiotr4 napisał(a): [ -> ]W game.log widzę, że masz modyfikację Promods. Bardzo proszę o podanie specyfikacji laptopa, wersji ets 2. I wszystkie mody.
Jakbyś dobrze patrzył to w logu przecież masz te wszystkie informacje - po to się podaje własnie .log
A rzeczywiście. Teraz zauważyłem to. Sorry.
Zgadzam się z moim przedmówcą. A weż sprawdź na stronie PROMODS czy czasem nie masz złej wersji zainstalowanej? A jeżeli dobrą to sprawdż kolejność w Menedżerze Modów w ets 2. Najwyższy priorytet ma mieć mod Definition Package (coś takiego) póżniej w kolejności od najwyższego do najniższego priorytetu, czyli Mapa, Media, Models 3, 2,1, Assets.