eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Stacje radiowe by Kaktusik
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Lista stacji :
Polskie Radio Jedynka/Polskie Radio Dwójka/Polskie Radio Trójka/Polskie Radio Czwórka/ Polskie Radio Kierowców/ Polskie Radio 24/Polskie Radio - Dzieciom/Polskie Radio Rytm/Polskie Radio Chopin/RMF FM/RMF MAXX/RMF24/RMF classic/ESKA2/ESKA Rock/Vox FM/VibeFM/Radio Zet/Antyradio/ChilliZet/Meloradio/Radio Plus/Radio Wnet/Radio Nowy Świat/Rock Radio/Radio Złote Przeboje/Radio Pogoda/Tok FM/Radio Dla Ciebie/Radio Białystok/Radio Gdańsk/Radio PiK Bydgoszcz/Radio Gniezno/Radio Gra Toruń/Radio Gra Wrocław/Radio Katowice/Radio Kielce/Radio Lublin/Radio Kaszëbë/Radio Szczecin/Radio Freee Lublin/Radio łódź/Radio Kraków/radio RAM Wrocław/Radio Wrocław/Radio Rzeszów/Radio Poznań/MC Radio Poznań/Radio Olsztyn/Radio Opole/Muzyczne Radio Jelenia Góra/Radio Kolor Warszawa/Akademickie Radio Centrum Lublin/Akademickie Radio Centrum Rzeszó/Akademickie Radio Luz Wrocław/Radio Afera Poznań/Radio Akadera Białystok/Radio Index Zielona Góra/Radio Kampus Warszawa/Radio UWM FM Olsztyn/Studenckie Radio ŻAK Łódź/RadioParty Kanał Główny/RadioParty Kanał House/RadioParty Kanał DjMixes/RadioParty Kanał Energy 2000/RadioParty Kanał Trance/RadioParty/Kanał Vocal Trance/ESKA Impreska/ESKA Do Pracy/ESKA Gorąca 20/ESKA Gorąca 100/ESKA RAP 20/ESKA 2 Polsk Impreza/ESKA 2 Polskie Na Czasie/ESKA 2 Kultowe Polskie/ESKA 2 Disco Polo/ESKA 2 Dla Dzieci/Vox Best Lista/Vox DJ Mix/Vox Dance/Vox Disco Polska/ESKA Rock Teraz Polski Rock/ESKA Rock Klasyka Rocka/ESKA Rock Ballads/ESKA Rock Online/ESKA Rock Rocktoberfest/ESKA Rock Nowy Rock/RMF 2020/RMF 2010/RMF 2000//RMF 90s/RMF 80s/RMF 70s/RMF 60s/RMF 50s/RMF Alternatywa/RMF DANCE/RMF Party/RMF Polske przeboje/RMF Rock/RMF Polski Rock/RMF Szanty/RMF Hip Hop/RMF Święta/RMF Gamemusic/RMF W Pracy/RMF 5 Łagodne Przeboje/RMF R&B/RMF MAXX Hop bęc/Radio ZET 2000/Radio ZET 90s/Radio ZET 80s/Radio ZET Dance/Radio ZET Impreza/Radio ZET Na Rower/Radio ZET Same Hity/Radio ZET Po Polsku/Radio ZET Pop/Rock|/Radio ZET Love/Radio ZET Latino/Radio ZET Dla dzieci/Radio ZET Live/Radio ZET Kolędy/Radio ZET na Święta/Antyradio Unplugged/Antyradio Makak/Antyradio Ballads/Antyradio Hard/Antyradio Covers/Antyradio Made In Poland/Antyradio Greatest/Antyradio Classic Rock/Nasze Radio Sieradz/asze Radio - Nostalgicznie Sieradz/POPradio Pruszków/Radio 7 Mława/Radio 90 Rybnik/Radio 92,9 Lublin/Radio AIN KARIM Skomielna Czarna/Radio Alex Zakopane//Radio Bartoszyce/Radio Bielsko/Radio BonTon Chełm/Radio Centrum Kalisz/Radio Elka Leszno/Radio Elka Głogów/Radio EXPRESS Bielsko-Biała/Radio Fest Gliwice/Radio Hit Włocławek/Radio Impuls Puławy/Radio Jard Białystok/Radio Jura Częstochowa/Radio Jutrzenka Warszawa/Radio Kołobrzeg/Radio Kujawy Włocławek/Radio Włocławek/Radio Leliwa Tarnobrzeg/adio Malbork/Norda FM Wejherowo/Radio Opatów/Radio Ostrowiec Świętokrzyski/Radio Parada Łódź/Radio Park FM Kędzierzyn-Koźle/Radio Piekary Śląskie/Radio Płock FM/Radio Q Kutno/Radio Radom/Radio RSC Skierniewice/Radio RSC Dance/Radio Strefa FM Piotrków Trybunalski/Radio SUD Kępno/Radio Sudety 24 Strzegom/Radio Super FM Szczecin/Radio Vanessa Racibórz/Radio Victoria Łowicz/Radio Warta FM Września/Radio Weekend FM Chojnice/Radio Wielkopolska Bolechowo/Radio Żnin FM/Trendy Radio Krosno/Twoja Polska Stacja Częstochowa/Twoje Radio Stargard/Wasze Radio FM Wągrowiec

Paczka zawiera 3 wersje pliku + Bonus w postaci listy streamów do stacji regionalnych, jak np. Eska Leszno, Eska 2 Konin, Vox FM Gorzów Wielkopolski, itp. itd.

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Chyba zapomniałeś pan linku dodać.
jest proszę kliknąć w live_streams.sii i przekieruję cię https://modsbase.com/vij6pwfcu1mh/live_streams.sii.html tu masz osobny link
(27/11/2020 10:35 PM)Kaktusik585 napisał(a): [ -> ]jest proszę kliknąć w live_streams.sii i przekieruję cię https://modsbase.com/vij6pwfcu1mh/live_streams.sii.html tu masz osobny link

jak ktoś jest głupi to co poradzić
Jest możliwość dodania RMF Święta? Próbowałem dodać ale coś nie bardzo działa...
Mała aktualizacja pliku dodałem Polskie Radio Jedynkę, Dwójkę, Trójkę, Czwórkę oraz Polskie Radio Kierowców oraz usunąłem 3 stację eski które nie są już aktywne możliwe że o czymś zapomniałem

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Czy jest możliwość dodania stacji RMF Szanty?
@ joker235, @Brunonov

Bardzo dobra wyszukiwarka stacji online, aktualne adresy: http://www.radiosure.com/stations/

Poniżej podaję poszukiwane linki:

RMF Święta:
stream_data[xx]: "http://195.150.20.242:8000/rmf_swieta|RMF Święta|Pop|PL|100|0"

RMF Szanty:
stream_data[xx]: "http://195.150.20.242:8000/rmf_szanty|RMF Szanty|Pop|PL|100|0"

W miejsce "xx" wstaw w pliku "live_streams.sii" odpowiedni numer - większy od tego ostaniego numeru listy stacji.

Nie sprawdzałem w ETS2 ale w moim programie MIRT działają Smile
Image
Witam udostępniam wam kolejną aktaulizację pliku dodałem 2 stację RMF Święta i RMF Szanty usuną 2 stacje które zostały wyłączone Eska impreska i Eska Polski Rock oraz zmieniłem Eska Zielona góra na ogólno polską Eska warszawa
Aktualna liska stacji :
1. Antyradio
2. Eska Gorąca 20
3. Eska Rock
4. Eska Warszawa
5. EskaGo Polski Hip- Hop bez ceznury
6. Polskie Radio Czwórka
7. Polskie Radio Dwójka
8. Polskie Radio jedynka
9. Polskie Radio Kierowców
10. Polskie Radio Trójka
11. RMF Dance
12. RMF FM
14. RMF MAXXX
15. RMF Szant
16. RMF Ziom
17. RMF święta
18. Radio Plus
19. Radio Zet
20. Radio Złote Przeboje
21. Rock Radio
22. Rockserwis.fm
23. TruckersFm - Polska
24. Vox FM

Pobieranie Modyfikacji:

(30/06/2021 05:09 PM)Kaktusik585 napisał(a): [ -> ]
Mała aktualizacja pliku dodałem Polskie Radio Jedynkę, Dwójkę, Trójkę, Czwórkę oraz Polskie Radio Kierowców oraz usunąłem 3 stację eski które nie są już aktywne możliwe że o czymś zapomniałem

Pobieranie Modyfikacji:

Doczekałem się w końcu Polskiego Radia Kierowców w ETS2 Smile
Dzięki ci wielkie Big Grin
Stron: 1 2 3
Przekierowanie