22/11/2020, 08:05 PM
(EDYCJA 06.08.2021) Cześć! Jestem Buwek. Od kilku lat zajmuję się tworzeniem map do Euro Truck Simulator 2. Obecnie tworzę projekt "Polesie i Lubelszczyzna 1:5". Moim najbardziej znanym projektem był "Szlak Buwka", jednak obecnie jest on częścią "Fikcyjnej Polski".
Mam nadzieję że spodoba się wam oglądanie postępu nad robieniem Lubelszczyzny
(TEKST ORYGINALNY)
Witam, przepraszam za chory tytuł Dobra, tak sobie pomyślałem że może też jak kolega z projektu Moose pochwalę się tym co robię ostatnio w edytorze. Zdjęcia przedstawiają DK94 wraz z jakąś chińską podróbką czyli Tomaszowem Bolesławieckim, węzeł Oleśnica Północ i pracę dzisiejszą-A4 dostosowaną do nowej wersji Fikcyjnej Polski(mam nadzieję że Matz mnie nie zastrzeli za ten znak )
Pozdrawiam
Mam nadzieję że spodoba się wam oglądanie postępu nad robieniem Lubelszczyzny
(TEKST ORYGINALNY)
Witam, przepraszam za chory tytuł Dobra, tak sobie pomyślałem że może też jak kolega z projektu Moose pochwalę się tym co robię ostatnio w edytorze. Zdjęcia przedstawiają DK94 wraz z jakąś chińską podróbką czyli Tomaszowem Bolesławieckim, węzeł Oleśnica Północ i pracę dzisiejszą-A4 dostosowaną do nowej wersji Fikcyjnej Polski(mam nadzieję że Matz mnie nie zastrzeli za ten znak )
Pozdrawiam