eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Kierowca szuka Pracy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Kierowca C+E na trasy międzynarodowe (najlepiej cała Europa) poszukuje stabilnego zatrudnienia w dobrze prosperującej i przede wszystkim stabilnej firmie transportowej.
Krótko o sobie: Na imię mam Mateusz na forum znany jako _Y0ogi_ i pochodzę z województwa Wielkopolskiego. Posiadam za sobą już 21 wiosen, w wirtualnym świecie ETS2 mam za sobą juz 750h (na jednym koncie, na innym koncie które mi skradziono miałem około 820h wiec łącznie mam ok. 1500h) W ets'a gram na kierownicy G29, w świecie VS-ek jestem w raczej nowy ale myślę ze bez problemu sobie poradzę.

Co mogę zaoferować:
- Wszystkie dostępne DLC Mapowe (dlc Krone i parę innych dlc),
- Najnowszą wersję gry 1.39 + ProMods 2.51,
- Mogę podjąć pracę jako podwykonawca z własnym zestawem,
- Umiejętność kontaktu w większej grupie osób,
- Bezszkodową jazdę,
- Uprawnienia na przewóz rzeczy oraz ADR

Czego oczekuje od potencjalnego pracodawcy
:
- System pracy najlepiej 2/2( jest to kwestia do uzgodnienia),
- Szybki kontakt z osobami kompetentnymi i decyzyjnymi,
- System rozliczeń najlepiej W formie Foto Relacji ( w ostateczności kilometrówka również jest to kwestia do uzgodnienia)
- Miłej atmosfery w zespole,
- Typ naczepy: Firanka, wywrotka, w ostateczności chłodnia

Zostawię również odnośnik do wątku poglądowego moich fotek z tras dla potencjalnie zainteresowanych osób podjęciem współpracy: http://etrucks.pl/thread-45811-page-41.html oraz fotkę zestawu którym wykonywał bym pracę jako podwykonawca:
Image

Kontakt ze mną najlepiej przez PW, (każdą propozycję współpracy wezmę pod uwagę)

Aktualne to ogłoszenie? Big Grin
Niestety juz Nie Sad
Przekierowanie