eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Scania i wielton
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka! Czy ktoś powie mi czy Scanie streamline z silnikiem 440 spełniają emisję spalin tylko e5 ? Czy 440 e6 też wychodziły? Druga sprawa czy ktoś wie czy chłodnie wieltona (takie jak poniżej) można już kupić ? Czy jeszcze nie ma ich w ofercie (na stronie nie znalazłem) ale ktoś może ma jakieś przecieki.
Image
Ogólnie to przez to że chyba pomyliłeś działy to ciężko będzie Ci pomóc. Chodzi Ci o ETSa czy real? Jeśli chodzi o Strimki to 440 (pde) to euro5. E6 to 410, 450 i 490 - xpi. Były jeszcze 480 pde euro6 ale to poprzedniej generacji.
(04/01/2021 08:26 PM)sołtys napisał(a): [ -> ]Ogólnie to przez to że chyba pomyliłeś działy to ciężko będzie Ci pomóc. Chodzi Ci o ETSa czy real? Jeśli chodzi o Strimki to 440 (pde) to euro5. E6 to 410, 450 i 490 - xpi. Były jeszcze 480 pde euro6 ale to poprzedniej generacji.

Chodzi mi o real, nie wiedziałem gdzieś dodać dlatego tutaj post.

RAQ

Te Wieltony można już od paru lat chyba kupić. ( Chyba )
(04/01/2021 10:09 PM)RAQv2 napisał(a): [ -> ]Te Wieltony można już od paru lat chyba kupić. ( Chyba )

Zaprezentowano dosyć dawno ale żadnego używanego (z taką "belką") nie widziałem ani na drodze ani na olx itd
Była krótka seria tych wieltonek okolice 2014-2016 ale się wycofali.
Te wielton to wiem ze prezentowali, ale czy one weszły do produkcji? Bo w sumie poza prezentacja nigdzie ich nie widziałem.
(04/01/2021 11:50 PM)Karpiu94 napisał(a): [ -> ]Była krótka seria tych wieltonek okolice 2014-2016 ale się wycofali.

O Wielkie dzięki takiej odp potrzebowałem.
Przekierowanie