eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Poświata świateł drogowych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Po aktualizacji do 1.40 światła drogowe ciężarówki mają bardzo jasną i szeroką poświatę. Wszystkie mody związane z grafiką oraz LED itp wyłączone. Ustawiania grafiki ultra.
Czy ktoś z Was może wie w czym tkwi problem.
Image
Problem tkwi w modelu i jego flarach.
(29/03/2021 02:58 PM)DawidK napisał(a): [ -> ]Problem tkwi w modelu i jego flarach.
każdy model ciężarówki tak ma.
Ja mam za to inny problem mianowicie nie mam W OGÓLE świateł, tj światła jako takie świecą ale NIC nie rozjaśniają. Wie ktoś w czym problem? (ustawienia ultra), grafika zaktualizowana.
Wina modów na ciężarówki zapewne. Lub wywal mod na swiatło w interiorze, u mnie to powodowało taki efekt. Najlepiej zobaczyć na nowym profilu bez modów czy tak sie dzieje.
(08/04/2021 08:42 PM)Paweł napisał(a): [ -> ]Wina modów na ciężarówki zapewne. Lub wywal mod na swiatło w interiorze, u mnie to powodowało taki efekt. Najlepiej zobaczyć na nowym profilu bez modów czy tak sie dzieje.

Tyle że nie ma żadnych modów. ŻADNYCH Sad
Kliknij w zaawansowane ustawienia graficzne czy jakoś taki na dole są jakieś ustawienia co do świateł, może to spróbuj.
(08/04/2021 09:13 PM)Paweł napisał(a): [ -> ]Kliknij w zaawansowane ustawienia graficzne czy jakoś taki na dole są jakieś ustawienia co do świateł, może to spróbuj.

Serio? Smile
Nie no poważnie, ustawienia ultra (ręcznie ustawiane), modów brak, sterowniki aktualizowane, F4 i opcje świateł też, wszystkie "proste rzeczy" zrobione i nic.
Dodam że v1.39 i niższe były ok, problem jest w 1.40
Zdaje się że twórcy coś robili ze "światłem" w tej wersji i prawdopodobnie to coś ma konflikt z moim kompem Sad
Ale wychodzi na to że tylko z moim Sad
Przekierowanie