04/04/2021, 11:12 PM
Cześć, złożyłem wypowiedzenie i z dniem dzisiejszym szukam firmy na międzynarodówkę, kierunki KZ, RUS, LT, LV, N, S najlepiej.
Coś o mnie:
- Mam na imię Maciej, mam 17 lat i około 3300 godz. w ets2 udokumentowanych na steam. Ogarniam zmoda i inne rzeczy z nim związane . Od siebie mogę powiedzieć, że wyrabiam się w terminie z wszystkim. Jestem kulturalny, umiem się dogadać w zespole. Więcej wyjdzie w trakcie roboty
- Najlepiej jak napisałem na górze chciałbym żeby firma jeździła w rejony Rosji, Kazachstanu, Skandynawii itp.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Coś o mnie:
- Mam na imię Maciej, mam 17 lat i około 3300 godz. w ets2 udokumentowanych na steam. Ogarniam zmoda i inne rzeczy z nim związane . Od siebie mogę powiedzieć, że wyrabiam się w terminie z wszystkim. Jestem kulturalny, umiem się dogadać w zespole. Więcej wyjdzie w trakcie roboty
- Najlepiej jak napisałem na górze chciałbym żeby firma jeździła w rejony Rosji, Kazachstanu, Skandynawii itp.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. - steamGoście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szukam tylko czegoś poważnego, więc Tomala i jakieś podobne vski na tym poziomie nawet nie marnujcie czasu i nie piszcie Strzała